Canım ben daha lisedeyken bana pco teşhisi koyuldu. Genelde adetlerinin arası 3-4 ay gibi zamanlardı. Hatta lisedeyken 6 ay adet olmadığımi biliyorum.. sonra doktor pco teşhisi koyup diane35 doğum kontrol hapı verdi. Bir süre kullandım. Kullanırken düzenli adet görüyorsun zaten. Sonra mola verdim yan etki görmemek için. Tekrar kullandım filan. 1 yıldan fazla kullandım sanırım bu şekilde. Sonra üniversiteye geçince soğan kürü yaptım. İnternette detayı vardır mutlaka okumussundur. Yine de okumadiysan diye söylüyorum, akşamları bir fincan suda bir soğanı kaynatıp süzerek yapılan bir kürdü. Olması gereken adet günümden belli bir süre önce içmeye basliyordum, birkaç gün akşamları içiyordum.. böyle bir şeyler hatırlıyorum. Detayı vardır nette. Her neyse, sonrasında benim adetlerim yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Ama her seferinde yine ortalama 10 gün gecikme oluyordu. Yani 40 günde bir adet görüyordum.. üniversiteden mezun oldum, bir yıl sonra da evlilik nasip oldu. Hemen evlilik öncesi adetim 32-35 gün düzeninde ilerlemeye başladı. Bu şekilde evlendim ve hep eşim korundu. Hap kullanmadim yani. Bebek istediğimize karar verdikten sonra da hemen hamile kaldım çok şükür.. darısı senin ve tüm isteyenlerin başına (hayırlısıyla)