Aslima HandanEsra kefiri marketten mi aliyosunuz yoka krndiniz mi yapiyorsunuz . Bende denicem de güvenilir marka hangisi bilemedim
HandanEsra Aslima ben kendim yapiyorum ama yetisemiyorum, dolayisiyla Altinkilic ile takviye yapiyorum, rahatlikla alabilirsiniz. 🤗 Sindirim sistemine de cik iyi gekiyor, metebolizmayi hizlandiriryor 😉
HandanEsra Aslima 33. haftada ikizlere hamileyim, toplam 10kg aldim. Kesinlikle kefir ve muzu tavsiye ediyorum.
Aslima _9297_ inş yiyelim yiyelim kilo almayalım sağlıklı olalım bebislerimizde bizde. bebiş kilo alsın ama asiri olmadan 😀
Maytekin Çok acıkınca karnı ağıran var mı peki ? Sabahları çok karnım ağrıyor kahvaltı yapınca geçiyor bende açlığa bağlıyorum yatmadan yoğurt ekmek yiyorum ben 😊
Aslima Ilknur_emin aynen bende bebek beslensin diyr yiyorum zaten 🙈 brn acikinca o acikti diye yiyorum 😀
Ozgesn Aslima sorma 🥰😂😂 onu yeme bunu yeme zaten surda 9 ay beraberiz bebeğimizle aynı bedende istediğimi yiyorum 😂🎈
Elif_sahra60 Aslima henüz çok erken gece acıkması için ama yogurt yiyin derim veya bir dilim peynir ilerleyen haftalarda daha da çok oluyor çünkü
HandanEsra Aslima babamda vardi o vermisti, organik urunler satan yerlerde varsir siye dusunuyorum. 🤗
nursan1 Aslima ben lahmacun yapıyorum akşam yemeğinde mesela kalanları poşete koyup buzluğa atıyorum. Gece acıktığımda gidip çıkartıp tavada ısıtıp veya mikro dalgada ısıtıp yiyorum. Olmadığında da zeytin falan kahvaltılık yiyorum veya tost yapıyorum kendime 😊
Aslima nursan1 mikrodalga çok zararlı diye biliyorum isterseniz sizde kullanmayın . Ben hatta evdekini sokucektim ama kablosu buzdolabın arkasında diye sökemedim.