Aslima Ilknur_emin ayy desene bu döneme özel bişey değil . Herzaman aç olcaz ozaman . Her aciktiginda yedin mi yoksa ufak tefek şeylerle gecistirdin mi
Aslima Zoryolculuk bende kalkıp yemelisin yoksa yatilmiyo ben yedim doymadım ama belki bastırır biraz
Ilknur_emin Aslima vallahi ne yalan soylim acıkınca tutmadım kendimi bebiş senden besleniyor ikkus deyip kendi kendime vicdan yapıyordum halafa öyle ilk zamanlar kilo aldım hamileliğin başından beri aldım 10 kilo kadar 1 aydır gram olarak inip çıkıyor sadece yesemde almiyorum hem doğumdan sonra verilir ki
Mervettas Aslima canm ben 32.haftadayim Suan ben de ozamanlar çok fena acıkıyordum ve uyuyamıyordum atıştırmalık çerezmiş meyveymiş hak getire kesmiyordu hic direk kendime küçük bir porsiyon sandviç yapıp yiyordum hatta bazen peynir ekmek bal yiyordum en pratik 🤣allahtan kilo almadım sadece göbeğim var eski halimle duruyorum yoksa o yemeye halim haraptı ben heralde bi 90 95 olurum diyordum ısın kötüsü boyumda uzun dev gibi olurdum heralde 🤣Ama ben yine sana ceviz fındık muz Ye diye önereyim herkesin bünyesi bir değil sonuçta 😄
Aslima Mervettas demi ya küçük atistirmaliklar doyurmuyor benide. Daha da sinirim bozuluyor karnım doğmadığı için 😀😀 ay nr gusel maşallah kiloda almamışsın. Inş darısı bana
Afgjkkl Tost ypyorm , yada sutu sade degilde cikolatali iciyorum , bazende nesquik yiyorum , muz ve yogurt yiyorum aciktigim zamanlar 😂suan 8. Ayimagirdim tost yedim doymadim yogurt yedim doymadim simdide ustune muz yiyorum 😂 9 kilo aldim simdilik
Aslima Afgjkkl tost falanda olur ekmekli biseyler olsun beni doyursunda. 😀 bide nesquik zararlı degilmi katkı maddesi falan varmı. Toz olandan mi içiyorsunuz süte döküp. Iyiyse bende deneyim gündüzleri. Sut bana dokunuyor da gerçi.
Aslima HandanEsra kefiri marketten mi aliyosunuz yoka krndiniz mi yapiyorsunuz . Bende denicem de güvenilir marka hangisi bilemedim
Aslima _9297_ inş yiyelim yiyelim kilo almayalım sağlıklı olalım bebislerimizde bizde. bebiş kilo alsın ama asiri olmadan 😀
Beyzaharun Aslima bende 15. Haftama girdim gece açıklığımda genelde süt , ceviz veya 1 tane meyve yerim beni kesiyor şuana kadar 1 kilo aldım şuan biraz dikkat etmek istiyorum çünkü asıl kilolar 20. Haftadan sonra baslıyor fazla kilo almk istemiyorum