Asyaamavii Kızlar bu siğil ciddi bisey mi geçer mi yoksa kalıcı mi hamilelikte rastladim 7.ayin 2. Haftasına girdim
aslimutlu1 Asyaamavii genital bölgende sigil varsa, hpv virüsüdür . Yakılarak tedavi edilir ardında antibiyotik içersin , normal dogum yapılmaz bebegede gecme riski tasır. Gecmiş olsun
ycllksa Asyaamavii genital siğilse doğuma kadar yakma ve azot işlemi uygulanıyor donduruluyor bu şekilde. Tabiki türü cinsi ne test yaptırdınız mı ? Normal doğum kesinlikle olmuyor doğumdan sonrada teste göre doktor tedavi sunuyor
Yasmin1 Asyaamavii Kağan Kocatepe’nin siğil ile ilgili bir Konuşmasına rastladım geçen hafta YouTube’dan açıp okuyabilirsin İnan çok yardımcı olacak seni rahatlatacak o konuşma
Yasmin1 Asyaamavii benimde vardı bağışıklık sistemin düşükse eğer geçmiyor yakman lazım yaktıktan sonrada bağışıklık düştüğü gibi tekrarlayabiliyor
Cansubasak Aktif yada pasif olmasına bakıyor doktor aktif değilse normal doğum oluyor bende de var geçen hafta baktı doktor aktif siğil yok dedi normal doğum yapıcaz kısmetse