Sema1994 burcuisik12 ilk kzm 38 de dogdu smdi yine kiz 38+4 gunlk oldk doktorm bu hafta dogm olur buyuk ihtimalle dedi bakalm😊
burcuisik12 Sema1994 arkadasımda bugun gitti doguma 38+3onund bakalım insallah erkenden gelmez bizimkide 😁
kaan Benim bildiğim kız bebek vaktinde doğar erkek vaktini geçirip doğar 41. Hafta gibi. Ama tabi eskidenmis bunlar şimdi ne zaman ne olacağı belli değil ki 😁 basımıza tas bile yağabilir artık
burcuisik12 kaan 😆😆😆 aynen oyle oglum tam 40 haftam girince dogdu sımdı kız bekliyoruz bakalım ne zman canı isteyecek gelicek 🙄
burcuisik12 Dilara_ee hayırlısı olsun kızlar daha once doguyor diye biliyorum bakalım inşallah sag salim kucagınıza alırız💕
burcuisik12 35shereliz 37 haftadan sonra pozisyon değişiyolsr aslında canı istememiş yeri guzel miş demekkş😆
Minigim_ burcuisik12 ilk kızım 38+4 de sancıyla gittim ama sezeryan oldum nasipse 26+1 olduk ikinci kızım olcak tahmini buda öyle olucak durduğu yere kadar dursun istiyorum bakalım
Ezesel İlk kızım 40+3'te doğdu ikincisi de kız şuanda 32+6 haftadayız bakalım küçük hanım ne zaman doğacak 👶👶
burcuisik12 Ezesel hayırlarla dogsun insallah benim oglumda tam 40 ta dogdu insallah aynı performansı kızımdan bekliyoruz 😆
burcuisik12 Deniz34 ben cok sabırısızm hemen gelmesini istiyorum aslında ama o işler oyle olmuyor 😆 hayırlısı olur inşallah 💕
Dilara_ee burcuisik12 38 i tamamlar inşallah kızçem. Anne karnında 1 gün bile çok kıymetli diyorlar. Hakkımızda hayırlısı.