Afsk Merhaba 35 haftalık ikizlere hamileyim okadar krem yağ kullandım genede cok çatladım bacağıma kadar çatlaklar oluştu 7 aylıkdan sonra başladı catlaklarım aynı durumda olan varmı
Hatice_mustafa Afsk Merhaba konudan uzak ama ikiz bebek taşımak nasıl bir duygu ? Mesela ikisinin hareketini hissediyor musunuz aynı anda ? Neler oluyor. Bu arada bende çatladım oğlumun hediyesi diye bişey yapmıyorum zaten çatlamışım çok deil ama .
deletedmom832 Afsk 8.ayımda oldu benimde bir dünya para verip kremler yağlar almama rağmen çatladım 🤭
Kockbra Afsk zaten 35 de ne oluyorsa oldu bana da dahada catlıcaz bebek gelmediği gun kadar 😅 kılo alacak ve yine catlıcaz karın dustugu ıcın olsun onların dogum haritası bizim karnımızdakı izleri boyle teselli ediyorum size tavsiyem ❤️😍
Afsk Hatice_mustafa güzel bir duygu tabıkı ama zorlu bi süreç genede bu Halime cok şükrediyorum en önemlisi sağlıcakla kucağımıza almak malesef soldaki bebegımı hıssedemiyorum pek hatta gece bu yüzden acile gittik cok şükür oynuyormuş ama ben hissedemiyorum sagdaki masallah baya hareketli 🤲🏻😊