Sevda6767 Canım kişiden kişiye değişiyor o. Benim de yokken 15 +3 te bi uyandım çıkmış 😆😆 gerçekten aniden çıktı. Şimdi 18 haftalık oldum anlaşılıyor hamile olduğum. Arkadaşımın 13.haftada belli oluyodu değişiyor ama gaz oluyo biraz haliyle
Sevgievranos [bilinmeyen] Merhaba ben 22 haftalık hamileyim bende çok zayıftım ama benim 20 haftada belli oldu 14 hafta biraz erken kişiden kişiye değişir zaten 16 yı geçince hızlı büyüyor🤗
Cans [bilinmeyen] Ödem olabilir , gaz olabilir , iç karnınız dar olabilir . Kime ne ☺❤ Bu zamanları kaç kere yaşayacağız ki varsın erken çıksın 😍😍 Sağlıkla gelsin balkuzunuz 😍🌸🍬
Asrinbaby [bilinmeyen] benim bu hafta biraz belli ama yine tanımayan anlamaz hamile olduğumu 😂 21. Haftaya girdim. Tahminim 24ten sonra artik dışarıdan belli olmasi
58Vildan Benim 11 haftalikken ayva göbeğim oluştu 13. Haftada baya yuvarlak bi karnim oldu suan 16yim sukur ki ayni kaldi 😂 bünyeden bunyeye degisiyo canım eger ic karnin darsa erkenden çıkar
Emineslh 15+5. Haftada baya belli oldu 2 gün içinde büyüdü 😂 çok garip gerçekten bir hafta içinde bebek kaç cm büyüyor ve keseside büyüyor boşver en güzeli kendini rahat bırak keyfini çıkart
Puddingin [bilinmeyen] akşam saatlerinden sonra cok daha fazla şişkinlik hissediyorum ve bu 14haftamda başladı.. şuan 16 haftamdayim ve nefes almakta zorlanıyorum şimdiden😱
BirsenDeniz Puddingin 20 hastalıkken belli oldu ama minicik daha dışardan bakan anlamaz yani 22 haftaya girecem
Annesinin1tanesi [bilinmeyen] 17+5 olduk ve birden çıktı karnm önceki haftalarda bilye yutmuş gibi çıkntı vardı ama artık yandan bakınca belli edior kendni prensesim 🙈
Nilemyus Bende 14. Haftadayım yeni yeni beliriyor karnım. Beni tanımayanlar anlamıyor hamile olduğumu.
Aysenurtsr Benim Ic karnim darmis demek ki o yuzden cok erken cikti karnim, suan 17 haftaligim bildigin koca bir karnim var. cok belli 🙈
DidemYldrm [bilinmeyen] 19+3 haftalık hamileyim ve sadece çok dar birşey girince belli oluyor hamile olduğum iç karnım geniş ve sadece 1,5 kilo aldım o yüzden zayıfım
Minedag Tam anlamıyla gündüzde akşamda 21. Haftamda çıktı cnm ondan öncede yine akşam karnım oluyodu ama sabaha çok az oluyo resmen iniyordu çünkü gazdan dolayı sisiyo ama 21. Haftadan itibaren zaten büyüyen rahimle beraber hiç inmeyen git gide büyüyen bi göbüş olucak biz 25. Haftamıza giricez artık baya top gibi bi karnım var
KymetKaplan [bilinmeyen] ben tam 4 buçuk aylık oldum ama hala göbeğim yok hastane de sordukların da hamileyim diyorum yeni mi diyolar 4 aylık diyorum aaaa hiç göbeğin YÖK diyolar şimdi 18 haftalığız . Hala göbek yok
MerveTarhanKzlrmak KymetKaplan ben 29 haftadayım hala öyle ahım şahım göbeğim yok 🤣 iç karnın geniştir dert etme bide son 2 ayda daha çok çıkıyormuş göbek