Sevvalkeles79 Merhabalar 17 haftalik hamileyim . Bebeginizin hareklerini kacinci haftada hisstttiniz acaba😍
Yasmin1 Sevvalkeles79 ilk bebekte tecrübesizliğine dayanarak 21. Haftada hissedersin demişti doktorum Gerçektende öyle oldu 21.haftada hissetmeye başladım
Asaltntyr Sevvalkeles79 21.haftadayım resmen karnımı ittiriyor eşim bile görüyor dışarıdan ama doktorum ilk gebelikte 24.haftadan önce hissettiğin gazdır diye dalga geçiyo.😅şu an bile kıpır kıpır dışardan görünüyor bu nasıl bağırsak maşallah 😒
Duamucizem Yasmin1 korkmayalım o zaman demi hep bise mi oldu korkusu hissetmeyince bide burada okuyoruz 15 de hissettim falan diyolar
Duamucizem 18+6oldum iki gündür ufak bise hissediyor gbiyim.ama emin değilim bekliyorum sabırla ıns sağlıkla kavuşuruz yavrulara 🤗
Aldu @Duamucizem Dr. Banu çiftçi takip ediyorum. Hareketleri eğer 2. 3. Ve 4. Gebeliklerde 16.haftaya kadar hisettmek normal demişti. İlk gebelikte İlk hareketleri genel olarak 20.21 ve 22. Haftalıkken hissediyor olmamız gayet normal bir durummuş.