Kubralpergece 20+3 kızlar felaket derecede yırtılmalarım var çatlaklar aşırı kaşınıyor bunlarla nasıl baş edilir 😦
Espbulut Kubralpergece benim 17+2 de başladı , bio oil kullandım rahatlattı diyebilirim , badem yağı , doğal zeytinyağı gibi seçeneklerde var bir deneyin dilerseniz umarım iyi gelir 🙂
Bgmbgm Kubralpergece çoğu kişide yazmış biooil kullanman yeterli sabah akşam olan çatlak gorunumunude azaltıyor
Asrinbaby Kubralpergece alla alla çok erken değil mi cnm? Çok fazla kilo aldın mı ondan mi ki. 30. Haftalardan sonra çatlak oluyor diye biliyorum. Ben 21 im daha hiç bi yerimde çatlak yok ki 7 kilo aldım.
ZeynepKr Kubralpergece canım yırtılma olayı biraz ırsi açıkçasi iç karın genişliğine bağlı. İç karının darsa mutlaka yırtılacaktir ama kaşima yerine sıvazla elinle yada nemlendir hemen. Ben 35 hafta olcam yarın henüz olmadi bende iç karnım cok geniş hatta karnım öyle belli bile değil
Ozak Parmak uçlarinla masaj yaparak kaşımaya çalış tırnaklama kesinlikle Mümkünse nemli tutmaya çalış vazelin hindistan cevizi yağı bio oil gibi yardımcı şeyler kullanabilirsin 😊
Ecesaretunbel Kubralpergece nemli tutun ki kaşınmasın. Hindistan cevizi yağı iyi gelir. Nemlendirici kremler sürün.