emoselo Acillll kızlar özel bölgemde yanmam var ama idrar yaparken diil bide kaşınıyor mantar mi oldum acaba nasıl geçer lütfen yardım edin bebeğe zararı olur mu😞😞
RHSENKAL emoselo geçmiş olsun canım kaynamış suya karbonat at 1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat. Ilınınca da onunla taharetlen lavabodan sonra rahatlatır baya. benimki öyle geçiyo. Veya sirkeli suyla taharetlen veya peçeteye döküp sil lavabodan sonra
Ozlemdmn emoselo doktora danis tatlim önemli ve sonra ne dedigini yazarmisin burda istediginde gidemiyorum onlarin verdigi tarihe kadar o yuzden basima gelirse diye merak ediyorum ne diycek doktor tatlim
azizeguneyy emoselo Sirkeli suyla temizle. Ve birde içtiğin suyun içinede biraz sirke kat iç idrar yolunu temizlesin. En son geçmezse mutlaka doktora git kötü sonuçları olabiliyor malesef
emoselo Alparslnbuss 5 gündür antibiyotik kullanıyorum gripten dolayı o enfeksiyona iyi gelmez miydi k
emoselo azizeguneyy 5 gündür antibiyotik kullanıyorum gripten dolayı o enfeksiyona iyi gelmez miydi k
Kardelenyigit Doktora danışmadan sakın bir şey yapma en iyisini o bilir sirke falan demene doktora git derim 😊
Ponciginannesi_ emoselo offf hamileliğimden önce nerdeyse her ay oluyordu bende. Kaşınmaktan ağlıyordum. Çok zor. Allah kolaylık versin. Direk doktora git canım
Alparslnbuss emoselo önce doktora git canım enfeksiyon ilerlerse erken doğum riski artar. Sonra da sabunlu su ve sirkeli su ile sürekli yıka ama önce doktor
emoselo Alparslnbuss ama daha 4 buçuk aylık hamşleyiö ve 5 gündür antibiyotik kullanıyorum gripteyim dolayı
Poncikveannesi emoselo bana doktor canesten diye bi krem verdi onu sürüyorum,sabun sürmeni assla tavsiye etmem normal zamanda bile yani kaşıntı yokken bile sabun sürme !!!bide bi karton bardağa biraz sirke döküyorum biraz da su onunla yıkıyorum o da alıyo kaşıntıyı 👍
Kbr-8086 Bende yaşadım yaklaşık 4 hafta önce mantar, su an 20 haftalik hamileyim ,doktoruma söyledim bir fitil ve krem verdi hemen 3 güne geçti Bence doktora git boşuna çekme bir an önce iyileş çünkü enfeksiyon riskliymis hamilelikte
Mrvgk emoselo krem var kullanabileceğin travazol bide zalain onlarda rahatlatır bi aile hekimine danış oda yazar bu kremlerden birini bir günde rahatlarsın. Ayrıca her söylenene kulak asma mantar bebeğe zarar vermez Allah ın izniyle zarar veren idrar yolları enfeksiyonu 😉😉
Mervetyfnn emoselo geçmiş olsun canım benimde olmuştu doktora gittim tek kullanımlık ilaç veriyolar gecerse oda hamile olduğum icin sabaha kadar bekliyemiyordum ve işe yaramıyordu ben travocort krem kullandım gecti birde sirkeli suyla yıka oranı her kaşındıgında sıcak su tut ama en guzeli travocort krem hergun sürüyordum geçirdi çok şükür geçer inşallah ben enfeksiyondan 3-4 gün hastanede yattım şükür bebeğime birşey olmadı telaş yapma ama doktorunada danışmayı ihmal etme geçmiş olsun tekrardan 😊😊💕
Glsm96 emoselo ben ilk hamileligimde faln son 3 ayda mantar oldum ama bi türlü gecmedi anca dogumla söküp atarsin dediler ve oyle oldu şimdide 4. Ayimda başlamıştı ama fitil faln vermiyolar erken dogum riski oldugu icin ama travazol krem kullanıyorum kaşıntıya iyi geliyor 31 haftadayim ve doğuma kadar çekecem bu durumu galiba