fatma1993 Merhaba hanimlar ,manisa ve cevrelerinden ilcelerinden ayrintili ultrasyon yapan var mi nerde ve ne kadar ucret odediniz.Bana bu bilgiler lazim.tesekkurler
Oglusum_03 fatma1993 merhabalar ben özelden yaptirmadim fiyatta sormadım celal bayar üniversitesinde yaptirdim ücretsiz bir sekilde. sadece hamileliginin 9.haftasina kadar falan gidip sıra alman gerekiyor gecikirsen randevu vermiyorlar
Naz08 fatma1993 Akhisar da Özgür Kurtul özel muayenehanesi var, cihazı gayet güzel, ücreti 170 sanırım, ama emin değilim.
fatma1993 Oglusum_03 tesekkkurler ama benim bahsettigim 18 ve 24 haftalar arasi yapilan ultrasyon ben 22 haftalik gebeyim .
Aysegulsrtyr Oglusum_03 o gün alma işlemini nasıl yaptınız polikilinik randevusu aldıktan sonra doktor mu veriyor günü ben de şu an 9 haftalığım ve ayrıntılıya o kadar çok para vermek istemiyorum. benim de doğum grandda olacak doktorum nahit ata. ikili taramayı nerede yaptırmıştınız?
Oglusum_03 fatma1993 evet o haftalar arasında yapiliyor celal bayar hastanesinde cok sıra oldugu icin cok öncelerden randevu veriyolar
fatma1993 Oglusum_03 baska bi hastanede olsa cevresinden giderim bizim burda devlette yok ozeldede cok pahali geldi.o yuzden sordum.
fatma1993 Naz08 akhisar salihliye yakin.tesekkurler bu iyi oldu peki 5 dk da bitenlet varmis pek ozenmiyorlarmis bi sordurayim 😊