Buskprl Sevgili hamiişleerr:) Şehir hastanesinde ayrıntılı ultrasona girecek birsürü arkadaşımız vardı. Girenler girmeyenlere bilgi verebilir mi acaba🙈 kaç dakika bakıyorlar, ilgileniyorlar mı, sonuçların yazılı olduğu kağıt falan veriliyor mu 🙈
AATozarr Buskprl Bende çok uzun sürmedi hemen hemen 5 6 dakika falan raporun doktora düşüyo eline vermiyorlar
Buskprl AATozarr hadi ya 😏 ben baska hastanede takipliyim ve haliyle kendi doktoruma göstermek istiyorum. Sekreterlerden falan rica etsek çıktısını vermez mi acaba 😏
AATozarr Buskprl Doktordan rica edersen verir ben ayrıntılı harici bütün sonuçlarımı istedim onu unuttum bak 😂
Buskprl AATozarr bende hep aklımda diyerek gidiyorum ama her seferinde unutuyorum🙈 2 li ve 3 lü tarama testlerini yanımda götürmeme gerek var mı? Bir de ayrıntılıdan çıktıktan sonra hemen muayene olduğum doktorun yanına girebiliyor muyum yoksa onun içinde mi randevu almam lazım 😏 ayy çok soruyorum kusura bakma hakkını helal et 😏
AATozarr Buskprl Olurmu cnm sor tabi ki ne demek tabi testlerini yanına al ama ayrıntılı için önceden bir doktoradan randevu alıp git çünkü ayrıntılı içinde randevu verecekler sana ayrıntılının olduğu günde tekrar randevu al ki sıra bekleme boşuna ben öyle yapmıştım aynı gün gösterdim doktoruma aklına takılan olursa sorabilirsin😂
Edasrsk Aynen uzun sürmüyor en fazla 10 dk bana raporu vermişlerdi. Ben normalde özel muayeneye gidiyorum
Buskprl AATozarr normal doktordan randevu alıp gittim ayrıntılı için randevu aldım 10 ocağa. Gelirken 2 li ve 3 lü tarama testi sonuçlarını getir dediler. Lakin elimde çıktıları yok kendi hastaneme gidip almam gerekiyor 🙈 Eğer şehir hastanesinde sonuçlarım hemen çıkarsa ve çıktı olarak verirlerse özeldeki kendi doktoruma göstermeyi planlıyorum. Tabi bunlar benim kendi planım o gün ne olur bilmiyorum🙈
Merveonayy AATozarr aradan biraz zaman geçmiş ama umarim yorumu görürsün canm hakkını helal et bu arada rahatss ediyorum ayrıntılı ultrasyon icin ben gün aldm gebe polikliniğinde ki en son randevum da doktor ayrıntılı ultrasyon dan sonra sonucları bize goster demişti benimde aklıma takılmıştı randevu almam gerekiyor mu ayni gün için mi filan diye simdi cuma günü sabah 10 randevum var sonuç göstermek için tekrar randevu almalimiyim
AATozarr Buskprl O süper randevun varsa o zaman ama şöyle kuzum sana sonucun çıktısı lazım ya o yüzden sen 10 ocağa herhangi bir doktora randevunu al durumu ona anlatır alırsın sonucunu ayrıntılı çekilen yerde vermiyorlar çünkü tekrar git gel yapmazsın en azından