Oykutoskuzey Kızlar merhaba bu haftaya kadar hiç bulantım olmadı ama bugün sabahtan beri bulantım var ne yiyeceğini içeceğini şaşırdım nasıl geçecek 😟😟
ozlem_1990 Oykutoskuzey merhabalar, geçici olabilir çünkü genelde ilk üç ay kötü geçiyor bulantı ve istifar anlamında. Benim de ikinci çocuk olduğu halde en başından beri 18+3 haftadayım bitmiyor bulantı hala
sevgicaner78 Oykutoskuzey aynı zamandayız bulantılarım benim ilk 3 ay çok fazlaydı şuanda azaldı yağlı beni rahatsız edecek şeylerden kaçınıyorum . Süt ve yoğurt bulantıya iyi geliyor naneli şeker
ozlem_1990 Oykutoskuzey ama yine de tansiyon mu yüksek, farklı bişeye mi bağlı diye bir baktır doktoruna bence.
Oykutoskuzey ozlem_1990 sizindemi bulantiniz var çok kötüymüş ya benim ikinci çocuk ilkinde hiç yaşamadım bulantı falan ama bugün bu beni mahvetti 😟
ozlem_1990 Oykutoskuzey ilkinde de vardı ama ikinci çocuk daha fena geçiyor maalesef. Su içiyorum elinden geldiğince. Yağsız hafif şeyler yiyorum. Tansiyon hep düşük ve 7 kilo verdim halde doktor tuzdan daha kaç dedi. Bende bebek için dikkat ediyorum
Oykutoskuzey ozlem_1990 Allah yardım etsin cnm ya şimdi anlıyorum hamilelikte mide bulantısı çekenleri çok zormuş gerçekten