Dkktlbsra Ayse_ONAL68 4 adet biberon gereksiz ve fazla philips avent cam alabilirsin hem daha sağlıklı. 2 adet hastane çıkışıda bence gereksiz ben 10lu isimli yaptırdım bi tane 5li aldım.
Ayse_ONAL68 Dkktlbsra hastaneden 2 tane istiyorlar canim çevremdeki herkes de 2 tane hastane çıkışı al dedi bana.
Jasminixx Ayse_ONAL68 banyo kovası. Süt sağma makinası süt saklama poşeti aklıma gelirse yine yazarım ama listende bana göre gereksiz çok fazla ürün var daha sonra ihtiyaç duyarsan alırsın şimdiden masraf yapma bence
Jasminixx Ayse_ONAL68 Mesela 4 adet biberon çok gereksiz 1 veya 2 yeterlidir ayrıca emziği avent alırsan emZik kutusuna gerek yok kapağı var zaten. Yumuşatıcıya gerek yok bebişin tazecik cildine değdirme zaten çift durulama yaptıracaksın kalmayacak yumuşatıcı falan...pudrayıda sonra ihtiyaç halinde almanı öneririm.. bornoz takımı yeni doğan bebeğe giydirilmiyo direk havluya sarıyosun bornozu giydirmeye uğraşırsan çok vakit kaybedersin köşesi kulaklı bebek havluları var onlar en kullanışlısı bence...ayrıca masaj yağı losyon gibi şeyleri asla yeni doğan bebeğe sürmeni önermem ben ilk kızımı hep saf zeytin yağıyla yağlayıp sardım hem besleyici hem doğal tavsiye ederim...alezede şimdilik gerek yok bence ben kızımı bezden kestiğimde almıştım alezi...
Dkktlbsra Ayse_ONAL68 benim çevremde 2 tane hastane çıkışı alan olmadı açıkcası hem hastane neden 2 tane istesinki ne verirsen ilk onu giydiricekler sonra zaten sen ve yanında kalan kişi ilgilenicek çocukla
Ayse_ONAL68 Dkktlbsra hastanede 2 gün yatisim var benim. Kirlenebilir onu düşünerek 2 tane alcam ben. Bazı hastaneler istiyor canım. Annemin de fikrini aldım 2 tane al dedi 🤔 bilemedim yine de
ozgeenur Ayse_ONAL68 bende öyle die die doldurdum eve herşeyi gören aaa nekadar çok almışsın dio 😏😂😂 insan hevesleniyo ama işte onuda alim bunuda alim derken bakmışsın dünya şey olmuş 😅😅
Sweetblonde88 Balimm hiç cam kullanmadım. Zaten diğeri de plastik değil. Baska bir malzemeden ama sorun yaşatmadı. Memnundum yani.
Mrvm005 Ayse_ONAL68 bebekler icin e vebekte pamuklar var. Ben ondan dusunuyorum kendimde egzama var islak mendile karsi bebegimde olma ihtimaline karsi islak mendile pek bulasmak istemiyorum. Aventin seti yerine buyuk biberon cam olandan bi tane al ben oyle yaptim 2 numara ucu 1 numara da aldim. Biberon cok alma belki lazim olmaz dediler bana o yuzden yazik verme o kadar parayi baska biseye kullanirsin. Pudra zararli diye dbiliyorum. Pisik onleyici kremler var bepanthol un arkadasim cok memnun mutlaka al dedi bana unutma pisik kremi degil onleyici. Kendin icin gogus kremi dogumdan once baslamayi oneriyorlar. Havlu takimi kiyafet vs dusunmustursun sanirin 😊😊 saglikla gelsinler insallah
Ayse_ONAL68 Mrvm005 amin canım insaAllah. Biberonu zaten adet olarak 1 adet alcam sonradan öyle düşündüm. 🤰🏻🧚♀️👼🏻🤗
Mrvm005 Ayse_ONAL68 birde bana bi satici park yatak dusunuyorsaniz uyku seti almayin korumalari bosa gidecek yorgan yastigini ayri alin demisti. Uyku setini daha cok tahta besiklerde oneriyorlarmis korumalarindan dolayi
Poncikveannesi Ben pudra ve yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum şuan büyük parçaları yıkamaya başladım yorganını,nevresimi,battaniyelerini falan ve sadece sabun tozuyla yıkadım ekstra durulama sıkma yaptırdım zaten yumuşacık oldular..
Poncikveannesi Ayse_ONAL68 marketlerde bebe deterjanı olarak satılıyo ya roxy,dalan,hacışakir falan onları kastetmiştim ben roxy aldım kullananlardan tavsiye edilmişti şimdi büyük parçaları yıkıyorum onla gayet yumuşacık yaptı
Ayse_ONAL68 Mrvm005 evet mantıklı canım ayrı ayrı satiliyorsa o şekilde alayım bende o zaman. Sen park beşik mı aldin
Ozgesn Ayse_ONAL68 liste süper elinize sağlık hemen hemen aynı yazmışız benim 2. Bebeğim tecrübe var ama 7 sene geçti aradan unuttum çoğu şeyi 🤷♀️ Hastane çıkışı isimli yaptırmam yani gereksiz buluyorum annem yaptıracam illa diyor ama bilemedim . Biberon da phlips avent ikili cam olandan alıcam 4 adet cok geldi ❤️🥰
Ayse_ONAL68 Ozgesn sen tecrubelisin o zaman 🙈 biberon sayısını azalttım başka eklemem gereken bisey var mı canım yada çıkarmamı düşündüğün bisey