Simgeeee Kızlar dünden beri grip oldum. 36 haftalık hamileyim. Ateşim 39 derece, cıkıp cıkıp iniyor. Agrımadık yerim yok. Cok fazla terliyorum. Birde sabahdan beri karnım taş gibi bebek sertleşip duruyor bebek benim hastalığımdan etkileniyor olabilir mi
Asel58 Simgeeee bende ateş ve öksürük nedeniyle gögüs hastalıkları bölümüne muayene oldum. 38.haftalıgım.gebelikte kullanılan antibiyotik ve ilaclardan kullanmaya basladım. Hamilelikte yüksek ates bebek için zararlı. En kısa zamanda doktora gitmelisin.
BlgnRb Simgeeee gripten etkilenmez ama yüksek ateş be ağır bir enfeksiyon varsa etkiler bir hastaneye gitmende fayda var
Sweetblonde88 Simgeeee siz napıyorsunuz ates çok tehlikeli artık son zamandasınız antibiyotik agrı kesici spreyler kullanabilirsiniz.
Esraguvennn Yuksek ateş çok tehlikeli bence bi acile git evet hamilelikte ilaç kullanmamak en iyisi ama bebeğin ve senin sağlığın için bazen ilaç kullanmak gerekebilir geçmiş olsun
Alya123 Simgeeee canım acile git parol serum takıyorlar çok iyi geliyor zaten ondan başka bişey yapamam diyor doktor 🤦🏻♀️
Sweetblonde88 Simgeeee valla bravo o doktora atesli hastayı bir de. Çok özür dileyerek devlet hastanesine mi gitmiştin?
Simgeeee Sweetblonde88 hayır canım özele gitmiştim. Hamilesin yapabilecek bişey yok parol yaparız o da kesmez dedi. Aksam da devlet hastanesine gittim onlar daha cok ilgilendi. Dediğiniz gibi bebek de etkilenmiş sancılar 80 e görüyordu. Serum yaptılar yeni kendine geldi bebeğim de hareket etmeye basladı kasılmalarım azaldı
Agapizoi Simgeeee cok gecmis olsun cok sevindim gitmene aklinda olsun ates cok onemli hamilelikte atesin olmadigi surece problem yok atesini dusurdulerse grip ve soguk alginligi veya bogaz agrisi icin 1 tatli kasigi bali kopurene kadar karistirarak kaynat kopurunce al atesten at cay bardagina ustune 1 cay kasigi karabiber ve yarim limoni sik karistir bogazinda gargara yaparak yaka yaka ic 2defa yapsam tamamen iyilesirsin ben de yeni atlattim mide yanmam var bi de ona ragmen yaptim gecti