Darkgod Kızlar beş aylık hamileyim hiç birşey yok Ken durduk yere kalbim bir anda hızlaniyor yani öyleki kıyafet üzerinden dahi hızla çarptığı belli oluyor ve nefesim daralıyor yeni birşey değil bu ama sizce neden böyle olan var mı aranızda
isimsizbebek Darkgod nefes darlığı normal diyorlar ben 8. Aydayım belki nefes darlığı yaşarkn nabzınız yükseliyor olabilir kalp çarpıntısı yapabilir. Ama siz yine de emin olmak için doktor a gidin
Merbe61 Darkgod evet suan 10haftalık hamıleyım sızın kadar sıddetlı degıl ama yemeklerden sonra yada farkettım bazen kalbim carpıyor hızlı hızlı
Rahime4153 Darkgod bendede aynısı oluyordu cnm halada oluyor ama 5. 6. Aylarda daha fazlaydı artık daha az oluyor doktoruma sormuşmuydum hatırlamıyorum🧐 ama başka bir sorun yaşamadım bununla ilgili🤷🏼♀️
Ftmrmzn Bende 17 haftalık hamileyim bendede yemeklerden sonra çarpıntı oluyor doktoruma soyledim demir ilacı verdi onu kullanıyorum biraz daha duzeldim
Deniz_1987 Darkgod aynı durumdayım😔 heleki geceleri resmen kalbimin atışını duyuorum sağa yatınca daha çok sıkışıo.. kalp doktorunu aradım makineye bağliyip bakicak ama kadın doktorumsa organlar sıkıştığı için korkulcak bişi yok dedi ama kalp bu ihmale gelmez😞
Iimran Darkgod gebelik aşikardi çıkmıştır canım sende bende de var hamileiğimde ortaya çıkan kalp çarpıntısı dakikada 117 120 lere kadar çıkıyo doğurduktan sonra bitecek ama kan değerlerine de baktır düşükse bu aşikardiyi tetikliyo ben kullanıyorum rahatım
Busbusvehashas Darkgod ben de yaşadım demir depolarımın boşalması ve kan değerlerimin düşmesi sebepmiş.
AysennHE Darkgod panik atak var mı canım eğer varsa ondan olabilir birde kansizlik varsa o da yapıyor geçmiş olsun canım