Momof2child 13+ haftaligiz.Kizlar 3gundur falan karnm kalp gibi atiyor atdgni hiss etmek diyil yani hemde kipirdiyor resmen inip kalkiyor sasirdim bebek kipirdamasi diyil fakat kalp gibi atmasi neyle alakadar olabilr
Cisem-22 Momof2child bebeğin ilk pıt pıt hissedilmesi o, sonra büyüye büyüye bedeni sarsan bır depreme dönüşüyor😄
Canan23 Momof2child ben düzensiz beslenmeyle ilgili olduğunu duymuştum gebelik dışında da hep vardı bende
Dilan90 Momof2child 13 haftalıkken zaten daha rahım göbek deliğine gelicek kadar büyümemiş oluyor bu yüzden zaten bebekle ılgılı değildir bence damar atmasıdır bazen hamıle olmasan Bile kasıklarda veya vücudun herhangı bir yerınde gözle görülür sekılde atıyor
Mervezem Momof2child genelde zayıf insanlarda daha belirgindir abdominal aort damarın o senin canım ben hamilelikten öncede , hamilelikte karnım buyumedende çok hissederdim karnımda
Momof2child Cisem-22 ay ne guzel ya OYLEYSE COK SEVNDM DUN COK KORKTM FAZLASIYLA KARNM INIP DUSUYORDU
Cisem-22 Momof2child bebeği hissetmek o pıt pıt hareketler hissedıyorsunuz bazen gaz gibi geliyor 14. Haftamda hissetmeye basladim ben şimdi 31haftalık baya yumruklanıyo dönuyo
Momof2child Cisem-22 evet canim gaz hissi oluyor 13 hafta erken bebek icin biliyormda kalb gibi atmasi gobeymn alt kisminin beni tereddute sokdu
Seda_123 Momof2child O herkeste olan bişey hamile olmayan birindede oluyor bende oluyordu mesela hamile değilken