Mhkose_35 İzmirli anne adayları Ege üniversitesi kadın doğum polikliniğe giden var mı randevu sistemi nasıl , oradaki özgür beyden randevu almam lazım
Edaibo Ben özgür beye gidiyorum arayıp almıştım ilk randevuyu internetten Ege kadın Doğum randevu diye yazdım numara çıktı aradım öyle aldım
Mhkose_35 Edaibo tamam canım, ayrıntılı ultrason için doktorum yönlendirdi ege de özgür yeniel çok iyidir oraya gidebilirsin dedi hiçbir bilgim olmadığı için burada danışmak istedim teşekkür ederim
Mhkose_35 Edaibo ege universitesini aradım özgür hocanın muayene ücreti 210 liraymis ama ayrıntılı ultrason için de ayrı bir ücret yatırılıyor mu siz bilirsiniz gidiyormuşunuz
Mhkose_35 Edaibo himm yani toplam 485 lira ödeyeceğim ben o zaman yoksa direk 275 mi alırlar acaba çünkü sadece ayrıntılı ultrason için yonlendirildim ben oraya
Edaibo Mhkose_35 yani sadece muayene ücretinden 50 tl fazla özeldeki doktorlar zaten ünvlerde daha uygun diye oralara yönlendiriyorlar Benide özeldek i doktorum yönlendirmişti sonra ben ünivteye devam etme kararı aldım