Poncik77 Deniz_krks06 benim bazen kasıklarda ağrı oluyor karnım da oluyo dokununca da acıyor ama bende gaz problemi var sanırım ondan
Bayaz1995 Deniz_krks06 karnımda şişlik sertlik ağrı oluyor hamilelikten oncede oluyordu simdide oluyor gazdan hepsi merak etmeyin
Deniz_krks06 Poncik77 Bende gazdan şüpheleniyorum pazartesi doktora gittiğimde sorucam ama yine de takıldı kafama
Gmzzz Ben 19+3 üm bugün hergün kendini belli eden kasık agrısı falan hissetmedim ilk defa bişe olmamıstır demi ..
Deniz_krks06 Gmzzz zannetmiyorum benimde değişiyor çünkü 3 gün öncesine kadar kasik agrım yoktu ama şimdi oldu peki bebeğinin hareketlerini hiissediyormusun
Bayaz1995 Duamucizem hayır ya hiss etmiyorum 19hafta oldum yani ara sıra birseyler oluyor ama tam anlamiyorum bebekmi gazmi cok sık ve davamlı olmuyor diye emin deyilim net olarak bebektir diyemiyorum🤦🙄
Deniz_krks06 Gmzzz Bayaz1995 sessiz ortamda dene bi belki hissedersin ama ilk gebelikde daha geç de hissedilebiliyor
Deniz_krks06 Gmzzz Bende kötü düşünme tam tersi aşina olduğumuz için ağrılara olmadığında korkuyoruz aslında olmaması daha iyi tabi