BeyzaGnaydn 22 haftalık hamileyim gun icerisinde karnım ortalama 2-3 kez kasılıyor. Tas gibi oluyor karnım. Calisiyorum surekli hareket halindeyim, sanirim ondan. Peki sizde de oluyor mu ? Normal mi? 2.ci gebeligim ama ilkini unutmuşum ya🙈😁
Gry BeyzaGnaydn Ben de 34 haftalığım normalde hiç bi sıkıntım yoktu bugün biraz yordum sanırım kendimi taş gibi kesildi ve canım yandı baya. Sanırım normal yorulunca oluyor.
MerveErdalKam BeyzaGnaydn canım benim göbeğimin altında bebek toplanıyo gibi sertlik olusuyodu kısa süreli dr kasılma dedi ilaç verdi kasılma durdurucu şuan 22 haftalığız 21 de başkadı ilaçı
Svcnn BeyzaGnaydn benm 33+1 de erkn dgumm baslams evde olan belirti nisanm gelmesi bide karnm tas gbi olsu hastaneye gdnce kasilmalar basladi dedgnz gbi sertlesip sisiyrdu bnde kiz bebge hamileym kizlar erknci derlerdi bzde de oyle oldu galiba oglm 38 haftada dgmstu
BeyzaGnaydn Gry oglumda daha gec oluyor diye hatirliyorum ama emin degilim. Kizim hep assagilarda geziyor cok yurumek bile iyi gelmiyor bana yuruyemez hale geliyorum kasiklarimdan🙄🤔
Minecanturk85 30+6 haftalık hamileyim benimde uzandığımda ayak uzattığımda falan bazen sağ uasa sol kasılıyo yani kasılmak gibide değil oğlum sırtınımı poposunumu çıkarıyo artık nedir, bi taraf yumurta gibi kabaeıyo sonra düzeliyo
BeyzaGnaydn Minecanturk85 sanki toplanyo biyere kasiliyo iste bi tuhaf, bidaha gidince sorucam doktora 27snde randevum var
BeyzaGnaydn MerveErdalKam bende 27sinde gidince bi sorayim, cok ayakta duruyorum calisiyorm ondan muhtemelen.
Svcnn BeyzaGnaydn yok ogunu sancilarmi durdular eger durmasa artk dogacakti yarsna gekmstk nerdeyse simdi ustunden 15 gun gecti 3 cm acilmam druyor nisanmda gelmsti zTen bi syum gelmedi syu yerindeyms guzlms bakalm neolack