Gzdbthncglr Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim canım taze bakla yemeğiistiyince yedim ama zararlı olabileceğini söylediler bir sıkıntı olurmu sizce kızlar
CerenSelvi Gzdbthncglr bir sebze neden zararlı olsun ki? Kafanızı karıştırmayın kulağınızı tıkayın böyle şeylere afiyet olsun 😇
TubaSari Gzdbthncglr Niye zararli olsun faydali sebzelerden sonucta oda bende 14+6 yim gecenlerde yedim birşeyde olmadi ustune yogurt bode tereyag dokuceb ohh miss valla🙂 herkesin soyledigine kulak asma arastir derim canim..
Heather Gzdbthncglr adını hatırlamıyorum bir çeşit kan hastalığı olanlarda zehirlenme yapabiliyor taze bakla yemeği. Onundışında zararını duymadım.
Gzdbthncglr Kızlar çok sağoluniçimi rahatlattınız valla 🙂 Allah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙂
Bahar9235 Dün doktoruma danıştım bende bu konuyu yenmesi çok önerilmiyormuş enzimle ilgili bi eksiklikte zehirleyebiliyormuş daha sonrada hamile bir bayanla konuştum o zehirlenmiş bakladan bende 2 3 kez yedim ama korkuyorum sanırım yiyemem doğuma kadar
58Vildan Canim bamya yi ben rahmi kastigi icin zararli biliyorum ama baklayi duymadim hic internette yazar
Sldaygn @Gzdbthncglr 21 haftalığım akşam yemeğinde yedim hemde üzerine sarımsaklı yoğurtla😊herşeyin fazlası zararlı zaten abartmadan yersek bi sorun olmaz Allah’ın izniyle.içini ferah tut bence😊