Oyku10- umggzm53 bende senin zamanında hazırlamıştım tam vakti bence biraz daha vakit geçince ayakta durmaya hali kalmıyo insanın
EcrinveSelim Kuboos_00 ben yerleştirdim ütüledklerimi eksiklerim var biraz onları alıp koyucam 33 haftalıgm
Esmaemenova umggzm53 bende 33 haftaligim bir iki eksiğim var onlarida alip yikayip utuleyip hazirlayacağim bi kenarda hazie dursun ne olur ne olmaz
Rezzan Feriha 3 lü 5 Li takım 4 uzun kollu zıbın 2 yelek 1 picama alt üst ayrı olan alt picama üşürse çift giydirirm diye 3 corap 2 battaniye 1 tanede kalın olandan bez ıslak mendil biberon emzik ağız mendili bunları koydum
Leyla_Alexandra Annemi bekliyorum yeni yıla girdiğimizde 32 haftalık olacağım o zaman hazırlayacağız ne olur ne olmaz hazır olsun zaten erken doğum riskim de vardı en son gitiğimde doktora .. bklm hayırlısı Allah zamanında kavuşmamızı nasip etsin oğlumla
Znmth Bende 33+3 üm herşey yıkandı ütülendi yarında inşallah çantalarımı hazırlayacağım 🤗 tecrübeli anneler yada hazırlayan anneler neler koydunuz gereksizlerle doldurmayalım ☺️☺️
Enyes 30 da hazırladım erken doğum riskim var önceki hamilelerimde 29 da hazırlamıştım 34 de doğum yaptım:) sen hazırla bence :)
Enyes umggzm53 girdi ben 3 gün yattım normal istiyorum diye tutturdum 3. Gün doktor geldi bak suyun iyi ama kesen yırtık bebek enfeksiyon kaparsa kimse sana normal dogurdun diye madalya vermeyecek dedi tamam dedim sezaryan olsun doğdu hafif solunum sıkıntısı enfeksiyon vardı düşük düzeyde 8. Gün küvezden aldım canim