Zbetul Kızlar bayağıdır var bu ses ama anlam veremiyordum benden gelmiyor ne alaka diyordum ama artık emin oldum karnımdan geliyor çıt çıt sesler ve ürktüm açıkçası, önceden 2 günde bir olurdu şimdi ise gün için de 4-5 defa oluyor, sizde de oluyor mu?
Balimkiz Zbetul kaçıncı haftada olmaya başladı canım bende daha yok merak ediyorum bende görüyorum burda çıt çıt sesleri geliyo diyolar
Balimkiz Zbetul aa ne güzel ya ben çıt çıt seslerini hiç duymadım daha hareketler artık aldı başını gidiyorsa 29.haftamdayım bendr kişiden kişiye değişiyor
setenay-92 Saadet26 bende 18+6dayım bugün hareketlerini hissettim eşim bile gözüyle gördü pıt pıt karnım oynadı çok güzel bi duyguymuş ya 😻
Zbetul Fasulyeninannesiii teşekkür ederim canım doktora muayeneye daha çok var merak ettim de neyse kötü bişey değilmiş🙏🏻🙏🏻
Zbetul Saadet26 canım benim yaramaz kızım 15. Haftasında ben buradayım dedi bariz belli oluyordu hareketleri şimdi ise 29 olacaz nerdeyse karnım yırtılcak gibi hissediyorum son ayımda ne olur bilemem 😂😂🥰🥰🥰