Glsm8928 Arkadaşlar bebeğimin hıçkırığını hissediyorum siz de hissediyor musunuz ? Nabız gibi tık tık atıyor 5 dk sürüyor 🥰 böyle hisseden var mı ?
Tlysfk tuba-ozdogan ay evet hapşırık gibi bişey dimi 😂😂 ama ne olduğunu çözemedim bi kaç saniyede geçiyor sonra
Bihem tuba-ozdogan Bende 2 gündür vajina tarafına vuran bir titreşim hissettim telefon titreşimi gibi 😅 o ne ola ki 🙄
gulsum1214 Bir haftadır neredeyse her gece o hıçkırıklar beni zıplatıyor 😂 ilk başlarda 5 dakika sürerken şimdi en az 15 dakika sürüyor hiç bitmeyecek gibi ama doktorum endişelenecek bir şey olmadığını aksine emme refleksinin güçlendiğini söyledi🙈
Esmaemenova Glsm8928 ayniyiz seninle😂bende hiss ediyorum son 2 haftada ayirt edebildim😅hiçkirik olduğunu
Esmaemenova Ezgi05 evet ben elimi koyduğumda parmağım atiyor tik tik diye uzun sürmüyor ama en uzunu 5-6 dakika
Glsm8928 Ezgi05 evet ben de hissediyorum elimi koyduğumda nabız gibi tık tık atıyor 😬 hatta eşim bile hissediyor onunda elini koyuyorum pıt pıt atıyor 😍 sol kasığımın üstünde atışlar 😬
Esrayagixemir1604_ Ezgi05 evet hissediliyor bakınca bile belli oluyor karnın hareket ediyor tık tık hıçkırdikca