Sevimliars Kader_dmrbs benim de allah nasip ederse nisan da ❤ Ankaradan selamlar ❤ 23 hafta olduk bile ❤
TwinsmomDA Kader_dmrbs 👋 normalim 6 Mayıs ama ikizlerim beklemicek nisanda gelecekler gibi duruyor ❤️
Kader_dmrbs Kizim_ve_Annesi merhaba benimde o sıralar büyük ihtimal tam tarih bilmiyorum henüz ama tahmini öyle gösteriyor bakalım 😊
Hazalmelek_65 Kader_dmrbs prensesimiz olacak inşallah.😊ilk gebeliğim çok heyecanlıyım aynı zamanda endişeli
Kader_dmrbs Gizem3410 merhaba canım aceleci mi davranıyor hayırlısıyla inşallah bakalım benimde nisanın ortaları 😊
Gizem3410 Gizem3410 uygulamaya göre 15 Nisan da 9 ay 10 gunluk sureç bitiyor ama sanırım benimki 38 lerde gelecek gibi 💓🥰
Kader_dmrbs Esma___korpinar bende daha yeni yeni başladım ama bende öyle büyük hazırlık yapmadım beşiği bile 1 ay kala felan alıcaz 😊
Sesem Esma___korpinar benimde 8 nisan kendi doğum günümde bekleniyor gelmezse normal doğumdan vazgeçecem 😀
SEDA3393 Esma___korpinar merhaba canım ne tesadüf benimkide 8 nisan aynı bende senin gibi daha hiç bişey almadım💙
Melikeek Kader_dmrbs Adana dan merhaba benım de kısmetse ayın 25inde doğum ☺️ Ben basladım yavastan hazırlıklara 😅