Tugceesnmz Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyim ve sanki göbeğim aşağı düştü çok aşağı da hissediyorum ve dışardan bakınca da aşağı da gibi duruyo ilk gebeligim bilmediğim için soruyorum bu hafta da düşmesi normal mi?
Cerenveysel Tugceesnmz benimde dusmustu o haftada canim 42 ci haftamda dogum yapmistim :) simdi allahin izniyle 2 ci geliyo saglikla al kucagina
Tugbaklc Tugceesnmz ))benim 2. Gebeliğim kizimda hiç inmemişti aşağıya sezeryan oldum açılma da yoktu şimdi oglusuma hamileyim 32+3 günlük ama hem aşağıda hem de o ne doğru 🤦🏼♀️ erken doğum belirtisi değil dedi doktorum üstelik kanala dönmüş
Nilveannesi10 Tugceesnmz aşağıda hissettim bebek biyerde toplanıyordu devamlı nst ye soktular sancıymış meğer bebegin toplanması. İlaç başlamışLardı kessin diye . Ama doğum yaptım 13 eylülde.
Tugceesnmz Tugbaklc Benimkide kanala dönmüş en son 2 hafta önce gittiğim de herşey normaldi 2 gündür resmen aşağı düştü ya
EcrinveSelim Benimde düştü karnım göğüs altımda baya rahatlama oldu hareketleride asagı cok baskı yapıyor bakalım nezman gelcek
Nilveannesi10 Tugceesnmz 32’den sonra doğsa da korkulcak bir şey yok allahın izniyle.o yüzden kendinr panik yaptırma kafanı takma 🤗 40 ı tamamlar inş herkes tabikide 🙏🏻
Aysun1274 Ben 33+2 ama hala yukarıda karnımda bebekte daha aşagıya inmedi erken inince mi normal doğum oluyor