Boncuk18 Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim ama hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum bu durumu yaşayan varmı
Biranne00 Boncuk18 çok normal canım benimde öyle olmuştu su dahi içemiyordum herşeyden tiksinir gibi oldum canım hiç bişey yemek istemiyordu ve devamlı kusuyordum. 12. Haftada azaldı şimdi 16 haftalık gebeyim normal rutin hayatıma geri döndüm çok şükür eskisi gibi yemek yiyebiliyorum. O haftalarda çok normal bişey yiyememen
Busrasalt Boncuk18 canım çok normal ben hamile olmadan önce yemek yemeyi çok seven bir insandım şu an 10 haftalık hamileyim ilk öğrendiğim günden itibaren iştah anlamında hiç bişey yok sadece yemiş olmak için bebeğim için zar zor yiyorum
Damla2557 Benimde öyleydi canım. Mide bulantım çok olmasada canım hiç bir şey istemiyordu. 12. Haftadan sonra düzeldi
Nur-11 Haftama kadar şiddetli kusma ve iştahsızlık vardı bi ara geçmişti şimdi 30 haftalığım gene başladı bebeğin suan depolarını kullanıyor kendini cok zorlama daha çok tiksinti yasarsın sonra geçer insallah 🤲
Fatos38 Ben varim, hamileligimin basindan beri istahsizim 37 haftalik olduk hala öyleyim malesef ve bebegimin gelisimi normal sükür