Nursubasi Kızlar adetime 9 gün var inanılmaz bir bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum hamilelik belirtisi olabilirmi sizce?
Erkanpasam Nursubasi hamilelik ve adet belirtisi bire bir ayirt etmek cok zor canim insallah hamilesindir
Kelebenk Nursubasi ben hamile olduğunu bel ağrısıyla anladim.normalde adet dönemlerim cok ağrılı gecer karnim belim cok agrir.ama bu hic yasadigim bi ağrı gibi değildi.resmen kopacak gibi agriyor derler ya oyle olmuştum.cok uykum vardi istahim artmisti
Nursubasi Erkanpasam bu şekilde belim ağrımadı hiç bir zaman ilk kez bu denli ağrıyor oturup kalkamıyorum bilmiyorum belkide belimi üşüttüm
Nursubasi Papatyam2017 iki kez hamilelik geçirdim gram bel ağrısı çekmemiştim 😞 şuan yazarken kıvaranıyorum ağrıdan
Eda02 Cnım eğer adet olmadan once hep boyle belirtilerle karsılasıoduysan adettir ama daha öncekilerden bı fark sezıosan bebektir vücudunu tanıosan anlarsın
Nursubasi Kelebenk daha 9 gün var ama adetime ve öyle böyle bir ağrı değil yani oturup kalkarken nefesim kesiliyor sanki içerden birşey aniden belime saplanıyor felaket bir ağrı
Prensesim2018 Nursubasi cnm vallq sevineyimmmo uzuleyimmi bilemiyorum daha 4 gun var inslalah hasta olmam ya ama cok saol inslalah hamile cilarim
Ozlm1240 Nursubasi benimde 9 gün var ve kasıkta,yanlarımda,belimde agrılarım var testte yaptım erken diye mi yoksa gerçekten mi yok bilmiyorum rabbim hayırlısını versin ümitleniyor insan ister istemez 🤲🏻