Bende sonunda doğurdum 😂 ama bir türlü fırsat bulup yazamadım burda bi post açmıştım korkuyorum diye. Bende kaşıntı hastalığı vardı şuan adını bile unuttum bebeğin alınması gerekiyordu ama ben ısrarla normal doğum istiyordum. Çünkü ameliyathaneden çok korkuyorum. 39+4 te gittim 1 gün daha dayan dedi doktorum. Ama ben dayanamıyorum alın yalvaririm dedim. Suni sancıya razı oldum. 13 kasım 'da gittm inanın anlatıldığı gibi dayanılmaz değil ve ben 2 tane serum aldım. Tecrübesiz bir ebeye geldim şansıma 😏 13.00 da verilmeye başlandı şancı ve bana 23.00 da doğurursun dedi sancılarım başladı yavaş yavaş ama dayanılmaz anlatıldığı gibi keşke ölsem sancıları değil. Serumda son ayar açtı. Doktorum geldi bu serum bu kadar açılmaz acıdan kafayı yersin dedi gitti ama ebe hala ısrarlı açmakta. Ben dayanıyorum sonum sezeryan olmayacak diye o kadar istiyorum ki çünkü. Serum bitti açılma 1 cm incelme yok. Yürüyüşe devam tabi saat 5 oldu nöbet değişti. Yeni ebe geldi dedi bu ne hal açılma yok serum bitmiş son ayarda sezeryana gidersin sen kesin. Neyse kontrol etti suyumu patlattı. Sancı başladı 1 saat içinde doğurdun doğurdun yoksa sezeryana bebek sıkıntı olur dedi. Tabi sancılar artmaya başladı ben ağlamaya. Sancılar çok dayanılmaz değil ama ben korkmaya başladım tamam vazgeçtim sezeryana gidecem dedim 😂 tamam hadi gidelim diyor neyse tamam bekleyelim diyorum. 15 dk içinde baktı5 cm dedi inanmadım sonra tekrar vakfı 8 cm kalk doğuma gidiyoruz dedi ebe. Ben gitmem tuvaletim geldi diye bağırıyorum. Tuvalet değil bebek diyor ben yalan söyleme nenden iyi mı bileceksin diyorum. Kadın çıldırdı 😂 masaya aldı zorla beni. Ikın dedi ıkınmadim ikin diyor ben ağlıyorum sezeryana gideceğim. Neyse ebe karnıma bastırdı tam cocuk çıkıyor dediler bacaklarimi kapattım. Kafası sıkıştı boynu kırılacak dediler ben hala bağırıyorum. Ebe tekrar bastırdı ve kizim doğdu sonunda. Sonra benim bagirmama dayanamayan doktorum beni uyuttu ve öyle dikiş atti. Tabi kullandigim ilaçlar yüzünden kanamam durmadı ve sonuç yoğun bakım 😏 günlerce ayrı kaldık kizim la. Suçlu kim ? Tabi ki ben. Belki kızım annesiz kalacaktı sırf benim isteğim yüzünden.
Ben co@k okudum doğum postlarını. Yasayan biri olarak şunu demek istedim sadece. Sezeryan doğuran da anne normal doğuranda. Normal dogurana madalya verilmiyor bazen doktoru dinlemek şart. Herkesin acı eşiği farklı evet ama suni sanci dayanılmayacak bisey değil. Herkes yaptıysa sizde yaparsiniz. Sadece kendinizi o ana teslim edin korkmadan stres yaşamadan.. Uzun oldu kusura bakmayın 😶 soracağıniz bir şey varsa seve seve cevap veririm 😗