HavvaD Uykusuzluk için gebeliginde ATARAX kullanan var mı? Faydasını ya da yan etkilerini gören paylasabilir mi?
Byzrmdn HavvaD annem kullaniyor ama hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum. Annem onla rahat ediyor huzursuz bacak sendromu var
Deletedmom0093 HavvaD Antidepresan ilaçları doktorunuza danışmadan kullanmayın, bazıları tehlikeli gruba giriyor.
Bahar2 HavvaD atarax antidepresan ilacı galiba uyuyamıyorsanız lavanta yağı kullansanız uyumadan koklasanız işe yaradığını duymuştum
HavvaD Bisibisi kaçıncı haftadasiniz? Ne zamandır kullanıyorsunuz? Pasiflorayi daha önce kullandım hic faydası olmadı uykusuzluktan bitmiş durumdayım. 24. Haftam
HavvaD Bahar2 teşekkür ederim tavsiyeniz için ilk gebeligimde yağları ve pasiflorayi denedim ama hiç düzelme olmadı bu ikinci gebeliğim yine uykusuz geceler ve günler :(
HavvaD Bisibisi teşekkür ederim eşim de doktor psikiyatrist arkadaşlarımız da var. Bu ilaçlar üzerinde detaylı araştırmalar yapılamadığı ve kesin sonuçlar olmadığı için burada kullanan arkadaşlarin yorumlarını da önemsiyorum