Zeyneptoprak Selam kızlar 16 aylık oğlum var 9 haftalık hamileyim zor bi hamilelik geçiriyorum oğlumda çok rahattım ilk doğumum normaldi ne yaşıcağımı bilmediğim için kolay gelmişti ki bence çokta çekmedim doğumda ama şimdi bi doğum korkusu sardı beni 2. Doğumlarınız nasıl geçti bi anlatın hele
sahibe Zeyneptoprak benim dogumum kolay gecti ama dogumdan sonra bakacak yanimda kalan olmadigi icin zor oldu 25 gunlukken apandisten amaliyat oldum 40 cikinca dikislerim acildi et parcasi cikmis kesip tekrar dikis yedim normal dogumdu bide dinlenemedim hic 18 aylik kizim 25 haytalik hamileyim bu dogumu pek dert etmiyorum acikcasi korkum yok baska nasil eziyet ceke bilirim ki hepsini yasadim ilkinde 😕
Dmlksy Zeyneptoprak benimde kızım 20 aylık bende 5 aylık hamileyim o korkunun aynısı bendede var 🤭 sağlık olduktan sonra bi şekilde büyüyorlar bende kıymetini bilelim. 2020 biraz zor geçicek gibi ama daha sonra herşey güzel olucak ben eminim☺️☺️
Irem_duz Benimde oglum 20 aylik bende 3.5 aylik hamileyim . Benim ilk dogumum kolay gecmisti bende korkuyrm acaba bu zor gecermi diye . Ins kolay gecer
Dmlksy sahibe doğumdan sonra başka bi ameliyat çok ağır geliyor insana çok iyi anlıyorum sizi. Bende kızım 2 aylıkken safra kesesi ameliyatı olmuştum ahh ne günlerdi. Göbeğim delik deşik olmuştu o günler hiç geçmicek sandım. şimdi kızım 20 aylık bende 5 aylık hamileyim 🤭🤭 ne cesaret
ftma123 20 aylık oğlum var, 2.doğumuma 4 hafta kaldı şu an 🙈😄 açıkçası tecrübeliyim ama ilk doğumumda çok uzun süre sancı çektiğim için bu sefer de yaklaştıkça, çok korkuyorum yine 😔
Zeyneptoprak ftma123 bende aksine ilkinde çok rahattım zorlanmadım bence ama yinede o sancı anı falan korkutuyo 🤷♀️
sahibe Dmlksy aynen canm benom kiz18 aylik bende 25haftalik hamileyim ama zor oluyo yardim eden olmayinca
Zeyneptoprak Dmlksy benim korkmama sebep olan zaten bu gebeliğim çok zor geçiyo oğlumda çok rahattım doğumda zormu olur acaba diyorum
Irem_duz Aynen sonu guzel olucak insallah . Bide kizlar oglandan kizami kizdan oglana gecerken dahami zor oluyo ?
ftma123 @Zeyneptoprak ilk hamileliğimde oğlumda çok zor geçti hamileliğim doğumum da öyle oldu 😔 ikinci hamileliğim çok şükür çok iyi ve rahat geçti hatta hiç bulantı kusmam ağrım bile olmadı hiç ☺️🧿 inşallah doğumum da çok kolay olur 🤲🏻