Sema12 Hduygu her sabh yumurta hasliorm cnm kirmizi kapya biber kozluorm , peynir zeytin tam bugday ekmegi bu sekild geneld 😊
Aysaydyal İşe giderken alelacele kahvaltıda yumurta haşlama veya yağda, tahin pekmez yiyorum somun ekmek yiyemiyorum tiksindim annemin yaptığı yufka ekmeği yiyorum
Darkgod Hduygu vallaha sabah kalkıyorum 😂 zar zor sonra bakıyorum canım ne çekiyor hem kendime hem eşime hazırlıyorum yeyip bazen geri yatıyorum 😂
Symirna Hduygu ben yurtdısında yasıom etımek yazdım yanlıs olmus ekmek yapıyorum evde kızartıom mınık bı parca bı hafta yetıyor o ekmek bıze🙈
SincapZ Hduygu bunlar sabah ve öğlen gibi yediklerim. Öğleden Sonra çorba içiyorum. Akşama da eşimle yemek yiyorum. Sonra acıkırsam tekrar meyve. Az az sık sık yemek iyi geliyor
Mimi04 Hduygu fırınlarda oluyor ben kendim yapmadım bulduğum fırından alıyorum 5 tane buzluğa koyuyorum bozulmuyor zaten 1 tanesinin ceyreğini ufalasan yetiyor baya büyük bir tabak oluyor yoğurtla karısınca bulduğun ilk fırından al stokla buzluğa 😌😘
zelis63 Hduygu boğazıma çok düşkünüm ben 😅 güzel bir tarif vericem tost ekmeklerini yaglayıp tepsiye düzüyorum ayrı bir kaba 2 yumurta kırıyorm içine peynir kaşar sucuk domates mantar küçük küçük kesiyorum karıstırıp ekmeklerin üstüne paylaştırıyorum 10 dk fırında kalıyo çıkınca mis gibi çayla içiyorm az yağlı bol malZemeli 👍
Evlatkokusu Hduygu sabah 1havuç 1adet kırmızı pancardan kendime limonlu salata yapıyorum yanına tere ve maydanoz da ekliyorum yumurta haşlıyorum bir adet yanına 4-5 zeytin ve 2-3 kaşık lor peyniri tüketiyorum Tabi bir dilim çavdar ekmeği de yiyorum 🤗 3 saat sonda 1 adet ceviz 1 adet gün kurusu ve laktozsuz süt ile ara öğün yapıyorum bazen de bu ara öğünde bir adet meyve tüketiyorum 🤗