Mslgnsrn Mahbuss bende inofolic kullanıyorum.ve 2 aydır klomen catlatma iğnesi tutmadı o yüzden biraz akışına bırakmaya karar verdim ınslalah bir gün nasip olur bizede
Tugce1803 Dlktpl canım demiştim sana testin negatif diye başta üzdüm ama sende şimdi üzülme diye. İnofolik al kullan dedim onu da yapmadın. Her ay hüsrana uğruyorsun bir ay dediklerimi yapsan vesilemle hamile kalacaksın belki de
Mahbuss Dlktpl canım bende aslında büyük bir sorun yok. Hormon bozukluğu var FSH düşük çıktı referans araligi altında yani 1.2. doktor tam olarak bişeyde demiyor Mardin'de yaşıyoruz eşimin işi dolayisiyla tek iyi bu doktor var
Dlktpl Mahbuss bnde anteptym bır senedır burda da cok sr bılmıyorum ama hormonunu duzenlemek ıcın ılac verdılermı benımde yumurtam catlamamaya basladı
Mahbuss Dlktpl bu kullandığım ilaçlarda FSH hormonu var zaten yumurta geliştiriyor ya 3. Tedavim hepsindede yumurtalar çok iyi gelişti çatladı ama olmadı eşimde bir sorun yok demekki nasip değilmiş
Dlktpl Mahbuss anlafım cnm benımde gelıstı sonradan gevte olsa catladımı ıgneyle bılmem persembe dr a gıdecegım hormon baktırım bende
Dlktpl Mslgnsrn ınstgrmdanbenı eklesene bırlokte konusuruz barı post acaran benıde etıketle dlkkydlntpl