Mervemm Gulcan_89 yüzüm tertemiz sivilce yok pembis pembis ama kizim oluyor hepsi yalan ya hic biri bende tutmadı.
Papatyakalplikadin Gulcan_89 ben 15+5 te öğrendim kızım olacağını :) %100 dedi ama çarşamba günü kontrolüm var ben yine emin olmak için o günü bekliyorum ne olur ne olmaz 😁🥰
simsekkiz8 Hepsi yalniw bende hic biri tutmafdi. Karin killanmasina iniyodum burda okudum oda yanliw cikan olmuw artik onada inanmiyorum. Yalnizca kirmizi lahana testi dogru bence etrafimda herkesde tutdu bitek o
esrtsn24 Gulcan_89 canım alakası yok bnce bnm oğlum olucak inşallah ama ergenliğimde bile bu kadar sivilce çıkmamıştı 😀
Esraozturk92 Gulcan_89 benim kızım olacak ilk haftalarda gerçekten cildim bozuldu böyle bir çirkinlik geldi ama sonradan düzeldi Allah'tan 🤣
Ecrinbzkrt Busegulce büyüdü ya popodan ıtıbaren asagısı cıktı bugun hamıle pantalonu aldım 40 beden🙈 ay bılmıyorum herkes oğlan dıo ama
Berfff2 Gulcan_89 hayatımda hiç sivilcelenmediğim kadar sivilcelendim cildim cok kötü oldu bi değişik iyice yağlandı ama oğlum olcak ☺️
Dlmm Bende de az biraz sivilce cikti cok mide bulantim oldu ve cok kilo kaybettim haliyle bir cirkinlikte geldi ilkin, oglum olacak nasipse🤷🏻♀️😊
Ecrinbzkrt Selen01 o dogruymus annemler genclık yıllarında hamıle arkadaslarına yaparlarmış hepsı tutmus😁