Busr_Akbay Kızlar özel sağlık Şengül hocaya gidiyorum ama son zamanlar biraz ilgisiz gibi geldi bana ☹️ değiştirmek istiyorum cesaret de edemiyorum kafam çok karışık.
Rkalkan Busr_Akbay lütfen başka birine gidin bende gitmiştim o doktora , ne güler yüz ne bişey soğuk ... sevemedim kendisinii
Gloria13 Busr_Akbay o doktora hamile kalmadan önce ben de gitmiştim başka bir problem icin pek sevemedim kendisini Güler yüzlü biri değildi ama hakkını yemeyeyim doğru teşhis koydu
Htcglgnaksy esyar evet canım biz askeri indirimden yararlanıyoruz tam şu diyemiyorum da olmuştur öncekine göre 3 TL fazla ödedik bizde
esyar Ecc bize 2500 demişlerdi bunlar neye göre fiyat söylüyor lar ki adamına göre muamele mi ediyorlar bı fiyat yokmu belli ya Dr Deva demi sizin
esyar Ecc siz ne zaman aradınız herhangi bir şeyden indirim alıyor musunuz sağlık çalışani askeri personel vs
Rkalkan Busr_Akbay özel sağlık hastanesinde başka doktorları arastırın yada Evren Ceylan diye tavsiye bırakayım 🥰💕 sevgilerimleee
Ecc esyar benim doktorum Serkan yurtsever ben onun hastası olduğumu soyledim acaba doktorlara göre değişiyor mu hastanede bir doktor doçent doktordu siz ona mi gidiyorsunuz yoksa
Ecc esyar doktorlara göre değişiyor mu bilmiyorum canim benim muayne ücretim 125 lira olmuş bugün muayene oldum