Aysekmn Havva23 bende Nilgün hanıma gidiyorum doğum ilgili bir ücret konuştunuz mu ben iki hafta sonra gideceğim soracağım doğum ücretini
Tugbacan lotussss Ben sordum daha gecen hafta canim zam geldi muayene ucreti 100 lira Sezeryan fiyatida 2100 lira
lotussss Gamze20gamze yıl başından sonra zamlanacağını söylemişlerdi zaten ama yeni fiyattan haberim yoktu teşekkür ederim 😘
Dilekdmrhn İsmail Uryan doktorum kimseye değişmem valla özeline gidiyorum 160 lira doğumu sağlık hastanesinde yaptıracak üçüncü çocuğum 12 senedir hep oraya gidiyorum
Aysekmn Rkalkan bende Nilgün hanıma gidiyorum eski özel ege hastanesi Yaylalı göz Hastanesi'nin yanında hemen
Hdnmz4 Rkalkan Özel Saglik Yunus Aydına gidiyorum 190₺ muayenesi, ama gidipte memnun kalmayani gormedim, Cok memnunum
Ecc Rkalkan gebeligimin son döneminde eşimin işi dolayısıyla Denizli'ye geldiğimiz için şok dönemlerde yani 3 4 kontroldur Serkan beye gidiyorum ilgisi güzel detaylı bilgi veriyor
sndserdgn Tekdende Aysun Karabuluta gidiyorum çokta memnunum güler yüzlü ilgili bir bayan muayene ücreti 180₺ Doğum ücreti 2200₺ ama yılbaşında değişecek demişlerdi henüz o fiyatını bilmiyorum 🤗
Rkalkan Htcglgnaksy merhabaa . Ücretler artmış 170₺ olmuşş .. heyecandan doğumu falan yine sormayı unuttukk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🥰