humeyraal Kizlar 33 haftalık hamileyim dun doktor kontrolünde suyumun fazla olduğunu öğrendim erken doguma sebep veriyormus bebek açısından bir sıkıntı oluyor mu bu durumu yaşayanlardan bilgi istiyorum
tambirminnos humeyraal canım benim 28. Haftadan itibaren fazlaydı 36+4te doğum yaptım kordon kısalığından oğlum asağı inmediği için sezaryen olmuştum
Rapunzelaaa tambirminnos 36 da yapmanıza suyun fazlalılığı etki etti mi? Yoksa tüm süreç tamamen kordonla mı alakalı?
humeyraal Benim normalde subata geliyordu doğum ama doktor ocağın 10 nundan sonra heran hazırlıkli olalim dedi normal doğum simdilik
tambirminnos Rapunzelaaa çalıştığım için sürekli sancım vardı nstde de çıkıyordu 32 haftada başlamıştı yani 36da gittiğimde 10 dkda bir sancım bir parmak açıklığım vardı erken olmasi belki sudan olabilir benim hep en üst sınırdaydı suyum 4 gün normal doģum için bekledim kordon kısa olduğu için olmadı
tambirminnos Rapunzelaaa bide ben 8.ayıma kadar coraspin kullanmıştım bebeğe giden damarların birinde darlık vardı ben hiç kötü düşünmedim stres yapmadım sende oyle yap doğacaģı varsa zaten günü gelince doğuyorlar bu arada oģlum gayet saģlıklı doğdu çok sükür 3100 gram 50 cm doģmuştu
humeyraal Rapunzelaaa tambirminnos bende kullanıyorum coraspin damar tıkanıklığı olduğu için bu hafta bıraktım ama