Kontrole geldim sonrasında ultrasyonda baktı doktor tansiyon ölçtürdüm yüksek çıktı felaket de ödemim vardı muane etti doktor idrar ve kan istedi eve gittim ögleden sonrada sonuç çıktı onu göstermek için gitmiştim tekrar hemsire tansiyonumu ölçtü yüksek çıktı doktora yönlendirdi doktor yüksek belkide çocugu alabiliriz dedi alttan muane etti 4 cm açıklığın var dedi nst de agrı çıkmış doğumun başlamış senin yatış yaptır dedi herşey normal doğum gözüküyordu sonra doğum salonuna aldılar ikindin saat 4 te 4 ten akşam 9 a kadar nst ve açılmama baktılar sonra bebeğin hareketleri normal doğumu kaldırmaz sezeryan alacaz dediler en korkttugum da oydu ama yapacak bişey kalmamıştı yavrum için kabul ettik sezeryanı ve ameliyata aldılar 10 15 dakikaya kadar saçlı bir oğlum dünyaya geldi 3 kilo 140 gram olarak dünyaya geldi sonrasında o masadan ben çıkabilecemmi ne zaman çıkacam endişesi oluştu sonunda bende çıktım ve bugun inşallah evimize gidecez kusura bakmayın biraz uzun oldu rabbim isteyen dileyen ve karnında çocuk olan herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah 🙏😊