Busemasalpoyraz 32+5deyim aşırı halsizlik boğaz ağrısı ve öksürük var sicak seyler tukettim 2 gündür gecmedi doktorda bogaz spreyi parol verdi bi ise yaramadi yaptığınız önereceğiniz herşeye açığım 🤧🙄😷
Lale00 Busemasalpoyraz 35+2 canim bende bi haftadir cekiyorum denemedigim sey kalmadi bogazlarim asla yumusamiyor ne yapacagimi bilemiyorum. Gebelik boyu gecirdigim 5. Gribim normalde senede bir ya olurum ya olmam 😕
Asrinayaz Busemasalpoyraz cnm 1 tatlı kaşağı bal yarım limon sık 1-2 çay kaşığı karabiber bn hastaydım ayağa dikti bni hemen
Alin41 Busemasalpoyraz Canım zencefilli bal ve keçi boynuzu al ye ben atrşler için de yanarken annem bana 2 gün boyunca zencefil bal limon zeytin yağı karışımı yedirdi ve bende sürekli çerez gibi keçiboynuzu yedim ama sürekli yesim 2gün sonr gripten eser yoktu. Tabi bünyeden bünyeye de değişiyordur bu tür şeyler
Gamzedngdn Busemasalpoyraz canım mutlaka hep sıcağa yakın ılık su iç ben hep öyle geçiriyorum iyi geliyor bana bide zencefil ve bal karışımı mutlaka yap bir günde kesiyor benim boğaz acımı bal ve dut pekmezi de tüketiyorum ben gem direnç artırıyor hemde hastalığa iyi geliyor bende geçmiş olsun inşallah ama tabiki yine de zor oluyor gebelikte hastalanmak 🙏🏻
Asrinayaz Lale00 cnm 1 tatlı kaşağı bal yarım limon sık 1-2 çay kaşığı karabiber bn hastaydım ayağa dikti bni hemen
Busemasalpoyraz Lale00 digerlerni ufak tefek hemen atlattim ama bu resmen oksururken canin cikiyo gibi berbat haldeyim
Lale00 Asrinayaz simdi onuda deneyecegim tesekkur ederim uykusuzluk zaten var bide bole olunca hic uyunmuyor 🙄
Asrinayaz Busemasalpoyraz ama hiç su içme cnm baya 1 saat felan bn hasta olunca hep yaparım direk boğazım ağrır sesim gider bize iyi geliyor ☺️
Asrinayaz Lale00 ama hiç su içme cnm baya 1 saat felan bn hasta olunca hep yaparım direk boğazım ağrır sesim gider bize iyi geliyor ☺️
Busemasalpoyraz Gamzedngdn zaten ılık su iciyorum cok sicak seylerde icip iyice tahriş etmemek icin bide ihlamur bal limon karistrip denicm
Mervekara95 Küçük bir kavanoz bal içine biraz çörekotu yağı, toz zencefil , toz zerdeçal. Tarcın, karabiber, biraz da zeytinyağ koyun.. her gün bir kaşık yiyin.. Bikarbonatlı su ile gargara yapın..
Neslihanbew Busemasalpoyraz boğaz ağrın varsa sıcak tüketme daha çok tahriş olmuş bölgeyi iyice azdırırsın zaten yara orası . Ben ıhlamur bal veya süt bal tüketmiştim kaynattıktan sonra ılımasını beklemiştim tabi bu şekilde yumuşadı ağrı kesici içinde parol kullanmıştım(ateş kaldırdığım için doktorum ateşi istemeyiz demişti) doktorumun önerisi ile gribe gelince hiçbirşey yapmadım baya 7 gün çektim kendi kendine geçti.
Busemasalpoyraz Neslihanbew sanirim bende cekicrm sabahtan beri denemedgm sey kalmadi doktoruna sorarak bi bitkisel surup verdi onu aldim baklm o belki oksurugu keser