Sherylady şurda bi program açmışlar demi happy mom evet üye olan bazı kadınlar keşke cahil olanlarınızı sokmasalarda beynimizi böle saçma sapan muabbetlerle doldurmasanız bu muabbetleri gidin altın günlerinizde desikodu zamanlarınızda yapım dinlet arkadaşım isdersen striptiz müzi dinlet yada ben isdedimi dinletirim sizene kime ne sananee cami hocası oldunuz milletin başına imamdınız doğum doktorunuz hatta ayy arkadaşlar yok koçım kaşındı sizede oldumu ayy kozlar bebek böle oldu anlayan varmı gerizekalı doktorlar yok burda burda bi kaç kendini bilen kadınla altın günü dedikoducuları var örümcek beyinlilerde var 🤣 isdeyen çocuna isdedini açar dinletir kimse yorum yapamazzz yok kuranı dinlet yok mozart insanların düşüncesine insanca saygı duymayı öğrenin artık KADINLAR nirbirini linç etmeyi seven KADINLAR dedikodu manyakları dönün bi erkeklere bakın yok kaynanam onu yapdı yok eltim böle yapdı yok cart curt hayatını sizin bunlarmı ya yaSanıza bitanenizde çantasını haIrladım bunları koydum odası şöyle yapdım nerde yok anca cami hocalı yapın doltorculuk oynayın bana elmas doğurcaksınız sanki herkes burdakiler hamile herkesin hormonları tavan adamın insanın canımı sıkmayın kadınların kadın düşmanları