Ecc Merhaba arkadaşlar geceleri benim gibi kasinmaktan uyuyamayan var mı benim için geceleri tam bı kabus gibi geçiyor
Selcannaz Ecc şuan ben aynı post yazmayı düşünüyordum çıldırcam uyuyamıyorum ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😭😭😭
Akademisyenanne Ecc pupp hastaligi geciyorum. Sabahlara kadar kasintim var. Kortizonlu krem ve ardinc katrani sabunu kullaniyorum. İki saatte bir dus aliyorum. Yoksa gecmiyor.
Ecc Selcannaz gerçi ben biraz ileri derecede geçiyorum bu kaşıntıyı pupp diye bı rahatsızlık geçiriyorum şuan vücudumda heryerim kabarcık ve kaşıntı içinde 😭😭😭
Selcannaz Ecc senin devamlımı benim sadece gece bi kaç gündür arttı uyuyamıyorum ya sırtım kollarım bazen gündüz yüzüm boynum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Uyus mu oldum acaba🤦🏻♀️😭
Ecc Selcannaz eğer çok siddetliyse bı doktora görünmekte fayda var canım herhangi bir karaciğer yada safra taşı problemi olabilir Allah korusun
Selcannaz Ecc sadece geceleri oluyorum bazen yüzüm boynum kadın doğum anlarım 🤦🏻♀️ Sizin ileri olmuş baya insallah geçer🙁😒😒😒
Ecc Akademisyenanne bende aynı şekilde canım kortizonlu krem sürmekli doktorun verdiği nemlendirici ve sürekli soğuk suyla kaşınan yerimi kasiyip ılık duş alıyorum yoksa bu pupp beni mahvetti
Ecc Akademisyenanne kaçıncı haftada yapacaklar sezeryani canım benim doktorumda eğer geçmezse 38+3 te sezeryan yapabilirim dedi
Akademisyenanne Ecc benim doktorum da 38+5’te yapcakti. Yilbasina kadar sabredelim dedi. 39+3 te yapacak sezaryani. 1 ocaga denk geliyor. Cok kotu gribim bir yandan, bir yandan kasinti...normal dogum istiyordum ama dogum belirtim de yok. Mecbur sezaryan olacagim😔
Ecc Akademisyenanne herşey nasip tabiki Allah yardımcın olsun gribin içinde bol bol vitaminli meyveler iç şifa olsun canım
Ecc 39+3 e kadar bekleyince 40 haftaya kadar sabretsen keşke canım belkide normal doğum olur böylelikle ama tabiki benim karaciğer değerlerim falan normal çıktı senin belki yüksekse o yüzden acele edebilir doktor