Gsdebal Haticebirece suyun gelmediği sürece sancını evde bekleye bilirsin nişandan bi hafta sonrada doğumun olabilir zira benimki 2 gün sonra olmuştu
Kubuuu1 Haticebirece doktorum bana nişanın geldiğinde gel dedi zaten Nisan gelince sancılar da eşlik eder dedi siz de yavaş yavaş gidin sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
Haticebirece Sancılarım da başladı yavaştan hastanenin yolunu tutuyorum inşallah hayırlı güzel bir şekilde yazarım bende doğumumu
Aysen1993 Haticebirece bende 39+5 im ayni regl ağrısı gibi bi agri var kasiklarimda. çekiyorum gece 5ten beri ve sık sık idrara çıkma hatta az az ic camasirima kaciriyorum tabi istemsiz. Birde bir sümüksü sıvı geliyo surekli sari ve beyaz renkte. Temizliyorum yine geliyo. Ped takicam artik o yuzden. Bu sekildeyim bende
Haticebirece Aysen1993 aynısı dün vardı bende bugünde nişan geldi yakındır sizinde sağlıcakla alalım yavrularımızı inşallah
Aysen1993 Haticebirece aa gercekten mi. Hazırlıklı olmak lazim o zamn. Insallah bi avazda kurtulursun sende cumlemizde. Rabbim seninle olsun
GMZDGS Haticebirece valla ben hiç bişey yapmadm cnm düzensz hurma yedimson 3 gun papatya çayına baslamıştm etkisi oldumu bilmiyorum normal haytm devam ettım gezceksem gezdım iş varsa yaptım yatcaksam yattm 😁😁
Gde1307 Haticebirece su gibi bir doğumun olsun inşallah, sağlıkla, sıhhatle al bebişi kucağına canım 🙏🏻🌸🌸🌸
Beren01 Haticebirece Allah yardimcin olsn canim mumkun oldgnca hareket et yuru otur kalk ki acilman hizlansn.
Aysen1993 Haticebirece bir avazda kurtul insallah. Rabbim acıların icin sabırlar versin. Cabucak dogur insallah. Allah tüm bu yolda olanlarin yaninda olsun insallah.
Symsznn Rabbim yardımcın olsun canım. Kızlar benim de dünden beri adet ağrısı gibi Bi ağrım var belden kasığa ama sürekli Bi ağrı gibi hep var. Ama ne su ne de nişan geldi dünden beri ağrı çekiyorum
Aysen1993 Symsznn aynen canm bende oyle. Ama cok susam kadar bi kan geldi bu sabah. Agrimda 3 gundur var zaten. Adet agrisi gibi işte