Duyguaydin81 6+3 üm normalde günde iki üç kez 2 saat arayla falan kasıklarıma sancı geliyordu ama bugün sabahtan beri çok ağrıyor adet olucam gibi sanki yaşayan varmı sorun yaşayan varmı
emineserkan2020 Duyguaydin81 bende 5+6 oldum bugün bende öğrendiğimden beri var o sorun doktor normal diyor cnm benim ilk gebelik olur dedi böyle şeyler
Simgeeee Duyguaydin81 bebek yerleşiyor. Yerleşme ağrıları canım onlar. Yinede cok yorma kendini sen bu ara ilişkiye de ara ver daha bi iki ay olacak o ağrılar rahim büyücek, organlar yer değiştircek derken bu ağrılara şimdiden alışmaya bak 😉
Mrym005 Duyguaydin81 Canım eğer normalde regl olduğun tarih geldiyse yada iliskiye çok sık giriyorsan o yüzden de olabilir. 19 haftaligim ben tarihim geldiğinde her ay düzenli regl olur gibi agri çekiyorum
Dilan90 Duyguaydin81 rahim gerildiği için ve büyüdüğü için normal 3 ay genelde oluyo ama ilk haftalar bağlar geriliyor Buda kaşıkta ağrıya sebeb oluyo
Duyguaydin81 emineserkan2020 benim çok ağrıyor yaa sanki söküyorlar kasıklarımıı en son acile gidicem heralde
Mrym005 Simgeeee Benim 2 bucuk ayim kasık agrisiyla gecti. 6 aylik evliyim 19 haftalık hamileyim suanda. Kocamdan uzak durmak çok zor olmuştu şükür artık öyle bir derdim yok 😂😂