Sinemozdem Kızlar selam 21+2 günlüğüm bugüne kdr sık sık hateketlerini hissediyordum ama bugün çok az ve zayıf hissettim sanki hatta hissetmemiş yanılmış bile olabilirim:( bugün biraz stresli geçmişti ondan mı acaba yarın dr gitsem mi?
NS16 Sinemozdem içinin rahatlaması için git istersen canım bende 21+4 oldum 2 gün hiç hissetmedim ara ara hissettim az önce tekrar hissettim bu haftalarda normal olabiliyormuş bu durumlar düzensizmiş çok
SerMerEd Sinemozdem 23 haftalığım. 1 hafta öncesine kadar hissediyordum 5-6 gün hissetmedim ama bugünden itibaren tekrar hissetmeye başladım. Öncelikle içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin ama tedbir amaçlı doktorunuza görünebilirsiniz tabi. Genelde normal olduğunu söylüyorlar
Sinemozdem NS16 bende okumuştum düzensiz olabiliyormuş diye ama sürekli dinliyorum sağa yatıyorum sola yatıyorum hissediyorum gibimi oluyor ama ya çok zayıf yada bana öyle geliyor evhamda yapıp gitmekte istemiyorum ama bilemedim ya:(
Sinemozdem Esraaydn21 ben 19+3 ten beri her gün hissettim genelde de aynı saatlerde ama bugün yok yani:(
NS16 Sinemozdem bende çok evhamlı biriyim naptıysam 2 gün hiç hareket etmedi az önce başladı kıpır kıpır içini ferah tut bazen 3 4 gün hareket etmediği olabiliyormuş bence bekle bir iki güne hissedersin inşallah canım hissetmezsen ozaman gidersin