Nevink Gamzedngdn 14.haftaya girdim canim benimde gobekte alt tarafta ozellkle bir buyume var ama cok cok yumusakta degil ama sertte degilde merak ettim normali bumu diye 😅 tesekkur ederim 😊
Mucizebebegim3 Bsrcydbs 16 da buyumeye basladi canim .benim ic karnm gens sanrm 20deyim ama genede cok yok
Berfin_kycn Sedatadik ona bakarsan 4-5 ayda da küçücük bi meyve nasıl şişecek? bebek tek mi şişiyor sanıyorsun ya onun zarı ondan daha büyük içindeki plasentalar kordonlar gazlar bi bunları da içine hesaba kat sonra de fasulye
Mom46 Bsrcydbs 16.hftadan sonra baya büyüdü gün geçtikçe daha çok büyüyor şuan 20.haftaya gircem karnım ve göbek deliğm baya gerildi ve çatlamaya başladı 😅 şuana kadrda 2 kilo aldım
Emel_11 Bsrcydbs genelde ilk aylarda gaz şişkinliği oluyor kabızlık çok yaşanıyor ondn olabilr. Benim 6.aydan sonra göründÜ🤦🏻♀️ Ve şuan 38+4 üz ama karnım çok büyük değil😊
CanselMayis Bsrcydbs az evvel acılden gelyom biraz üşütmüşümde doktor 34 hafta hamile olduguma inanmadı 😂😂😂
Erenveannesi Bsrcydbs benim 12. haftamda baya çıkmıştı kiloyla alakası yok iç karnınızla alakalı bir durum. Şimdi 35. haftamdayım göbeğim maşallah dağlara taşlara 😂