Ask_H Ecebati biziö kızmız olacak kısmetse 😍 canım bilemiorm ki yapı meselesi de olabilir ben kiloda alamdım öyle
Ozgesn Bsrcydbs 19+4 üm. Az bsey çıkmaya başladı gibi . Ufak bir top yutmuşum gibi sanki ilkinde de 6. Ayda tamamen belli olmustu bekliyorum ne zaman ne zaman diye diye 😂😂😂
Ysssm Benimde 18+3 ama sadece akşamları var biraz 😀 toplamda 4 kilo aldım cok almışım ama karın yok pek yani söylemesem hamile demezler
Ecebati Ask_H benim erkek bebiş. Yapı meselesi demek ki bende başka yerden kilo almadım sadece karnım şişti 😂😍
Emin_e Bsrcydbs cok zayıfsanız bilemem ama daha erken bence gaz olabilir ilk aylarda siskinlik ondan oluyor... benim karnim 26. Haftadan sonra belirginlesti
_9297_ Mrym005 bende 13+5 yarım kilo aldım şuan çok hafif göbeğim var ama sanki kendi normal göbegimmis gibi 🤭
_9297_ Berrinsoygazi ayyy ne güzel ya bende çok korkuyorum çatlak olucak diye suan 13+5 yarım kilo aldm 😏
Berrinsoygazi _9297_ bende çok korkuyodum annemin çok yırtığı var çünkü ablamında ufak ufak oldu okadar dikkat etmesine rağmen , ben krem sürdüm ama 1 gün sürdüysem 5 gün unuttum, ırsi diyorlar ama bende tamamen yapısal her vücut farklıymış,umarım sizinde olmaz 🙏
_9297_ Berrinsoygazi valla bende yeni başladım bı sürüyorum bı unutuyorum umarım olmaz 😏 ve hangi kremi yada yağ kullaniyorsunuz
Kupik Bsrcydbs 20+5 haftalığım baya büyüdü karnım yani karşıdan bakan aaaa hamile diyor 59 kiloyla hamile kaldım toplam 8 kilo aldim şükür yakında varil olacam sanırım. Karnimda 15 te çıkmaya başladı