Kaderaslantekin Mineebd ikinci gebeliginiz mi benim de seseryan olacakta kacinci haftada alirlar merak ediyorum 😊
Ozeeer ShrBkr Aynen hazırlıklar bitti bekliyoruz senin ne durumda nefes almakta bile zorlaniyorum sen nasilsin
Ozlemalay47 ShrBkr benide bi stres heyecan aldı acaba nasıl olucak diye düşünüyorum temizliğim bitirdim çantamız hazır bekliyoruz 🤭🙏🙈
ShrBkr Alya123 Hayırlısı ile gelsin inşallah 🙏 yılbaşından sonra gelse daha iyi olmaz mı sanki yaş kaybetmez 😊
Alya123 ShrBkr aynen Pazartesi tam 37 oluyor 2 gün bekleyip gelsin diyorum 😂 dediğiniz gibi yıl kaybetmez 😊
Ozlembjk ShrBkr Sat a göre son 33 sezeryan olacağım için 20 ocak falan görünüyor ama beni az kalsin dün doğuma alıyorlardı 😂
ShrBkr Farahmelis ben 33. Haftamda hazırlamıştım ama eksikler bitmiyor ki çantanın ağzı açık habire aklıma gelenleri dolduruyorum 😊
Ozlembjk ShrBkr hem sancim çıktı hemde tansiyon sorunum var benim ama ben kendimi iyi hisettigim için kabul etmedim 35+3 şuan durabildiği kadar dursun en azindan şu yılbaşını geçireydik 😂