Jasminjas Nur-11 bu renkli ultrasonda dimi, benim doktorum hiç renkliyle bakmıyo, sadece ayrıntılı ultrasonda doktor foto verdi ama onda da eliyle yüzünü kapatmıştı bebeğim
Nur-11 Jasminjas evet renkli ultrason ayrıntılıda vermişti bunu şimdi gittiğimde de renkli bakıyo renkli foto çekip veriyor
eglhnztrk Zamaneogretmen 35. Haftama geldim daha bir kez görmedim😂 doktor her seferinde ne yapıyosa yüzünü göstermiyor. Hep plesantaya dönük nazlı oğlumun kafası😃
Minik-mucizem123 Nur-11 biz daha 17 yiz siz yolu bitirmişsiniz ❣️ Daha isim belirleyemedik bu gidişle oğlusum kalacak adı 😂😂
Kubuuu1 Zamaneogretmen bizimki de hiç göstermedi iki aydır hele sıfır görüntü 😂 doğumda gorucez artık nazlı kızımızı ☺️
Selinglr Zamaneogretmen bende görmek ıstıyorum detaylıda gostermedıler kendım teklif edicem doktora artık 😂
_elsm_ cerrah61 ben 17 haftalıkken doktoruma görebilir miyiz demiştim yüz kasları çok oluşmadığı için pek belli olmaz demişti ama yine de renkli gösterdi gerçekten de hiç birşey belli değildi şimdi 24 haftalığım bu kontrolde ben sormadan doktor gösterdi
Minik-mucizem123 Nur-11 sağ Salim kucağınıza alırsınız insalalh 😍😍 evet gerçekten çok zormuş isim işi 😫
Cido_Cim Zamaneogretmen 29 haftalık olduk ama daha hiç göstermedi. Eli hep yüzünde bizim kızın da😂 sanırım doğumda tanışacagiz kendisiyle
Selen01 cerrah61 ayrıntılıda fotoğraf gibi veriyor doktor 10 taneye yakın. Perinatoloji doktoruna gitmiştim ben. Daha sonra ki muayenelerimde onun fotosu kadar kaliteli olmasada doktorumda verdi bi kaç tane 😊 önce siyah beyaz vücuduna bakıyor sonra renkli ile yüzüne bakıyor. 14. Haftadan beri öyle
cerrah61 Selen01 ayrıntılı ultrason en net gözüktüğü anlaşılan ☺️ ben yarın 12+4 le kontrole gidicem o zaman göremem daha 🤷🏼♀️ neyse sağlık olsun yaa teşekkür ederim canım benim❤️
Nur-11 Salcali evet gülüyor eli kafasının altında bacak bacak üstüne atmış birde o şekilde duruyordu ultrasonda😂