Guleren Kızlar 21+5 hamileyim.Gögsümün ucunda iltihaplı gibi kabuklar var.Kesik kesik olan yerler var ve içinde kan görünüyor.Lansinoh krem kullanmaya başladım sabah gögsümü tuttuğumda bir sürü su aktı.Bunu yaşayan var mı?Siz neler yapıyosunuz?
Damla123- Guleren ya koyulaşan kısmında bende de beyazımsı çatlak gibi şeyler var. Kaşıntım var damarlarım belirgin normal mi acaba 16+1 🤔
Suhedaa Guleren o akan su iltahapa benzemiyorsa kesinlikle onu akitma cunku o bebekler icin cok önemli belkide sut kanallarin aciliyodur yavas yavas bense son hafta iltahap gibi sari sari geldi resmen sonra suya donustu sonra süte o yaralarida dr una danis mutlaka
Limonlusu Guleren canım benim süt üretimi başlıyor. Sakın sağmaya çalışma bol nemlendir kötü birşey değil korkma 😊
Yagmuroyku Guleren canım göğüs ucu kremleri erken Doğuma sebep oluyormuş doktor dedi... hakiki zeytinyağı sür bende öyle yapıyorum ve sıkma göğüslerini 🙏☺️
Guleren Damla123- bence değildir canım sivilce gibi dediklerim normalmiş bebek daha rahat kavrasın diye oluyomuş diğeri konusında çaresizim bende.
Deletedmom00260 Bende de aynı durum var göğsümün ucu çatlak sanki kabuklar var çok kuru bu hafta randevum var soracağım doktora
Guleren Suhedaa doktorum lansinoh veridi ama öyle akan subiltihap ya da yoğun bişey değil saf su gibi akışkan birşey saf su renginde.ellemiyprum ben zaten kendi akıyo zaten acıyo ellenecek gibi değil
serife_ynmz bende 35 haftaligim.gogsumden yagli su gibi bisey geliyor.sut deil suda deil.ne bende blmiyrm
Nur-11 serife_ynmz bebeğin emdiği ilk süt canım o en yararlısı o yağlı yeri işte 28 haftada gelmeye başladı benim
Guleren Nur-11 yağlı değil canım bu saf su gibi akışkan ama gögüs ucumda yara kabuğu gibi sarı kurumuş parçalar kabuklar var akmıyo onlar.hani sivilce sıkarsında orda daha sonra su donar sarısarı kalır ya öyle kalmış ama akmıyo onlar.
Suhedaa Guleren evet benimde oyleydi ama benimki dogumdab 2 3 gun önce damla damla geldi dogumdan sonra bildigin akti o su sonra sute çevirdi muhtemelen sütun olucak insallah onun gostergesi yani