eylulkbraa Arkadaşlar 36. Haftaya yeni girdim, az önce peçeteye 1 2 damla kan geldi sonra kesildi rastgele fark ettim son aylarında bunu yaşayan var mı riskli bir durum söz konusu mudur? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acil
Kockbra eylulkbraa bence doktora gidin cunkı bende 36 +5 im ve doktorum 5 gun once kan gelirse su gelirse hasthnye gelın dedı
eylulkbraa Ayse08emre hiç bir fikrim yok nişan olayını bile bu tartışma formunda öğrendim ne olduğunu bile anlamam gelse ama 1 2 damla kanla değilde mukuslu şekilde olması lazımmış internette öyle diyordu
eylulkbraa Busratm evet kırmızı renkte geldi 10 dakika da bir banyoya gidip kontrol ediyorum tekrar kanama geliyor mu diye gelmedi uyuyamıyorum da
Busratm eylulkbraa Ben kendim ebeyim sizin yerinizde olsam en azından nst ye girerdim en azından içim rahat ederdi. Bebeğin hareketleri nasıl ağrı var mı ? Yakın zamanda ilişki oldu mu ?
eylulkbraa Busratm bir kaç gün önce oldu, hareketleri normalden az zorlamam gerekiyor hareket etmesi için daha hiç nst ye de girmedim ağrım yok kaşık bölgesi çok hafif kaç gündür halsizim çatlaklarım bile bir kaç gün içinde zirveye çıktı
Busratm eylulkbraa Stresten sabaha kadar uyuyamamaktansa en iyisi gitmek. En azından kontrol edilir neden olduğu anlaşılır
Minnos12anne eylulkbraa normal oldgunu soyledi adet olur gbi cok olmadigi sürece srun yok bir iki damla ile
NRH eylulkbraa bence doktoruna başvurmalısın son haftalarda kanamayı normal bulmuyorlar diye biliyorum canım nişan gelmesi kanamayla olmuyor diye biliyorum kanama olması farklı sebeplerden olabilir